Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Susret biskupa Milovana i Gradonačelnika Grada Pazina

Susret biskupa Ivana Milovana i Gradonačelnika Grada Pazina u gradonačelnikovom uredu u sklopu biskupove dvodnevne vizitacije pazinskoj župi održao se danas 27. ožujka u ranim popodnevnim satima.

Susretu su uz biskupa i Gradonačelnika prisustvovali pazinski župnik Mladen Matika, te sa strane Grada predstojnica Ureda Grada Lucija Paro i pročelnik Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Boris Demark.
Biskup je danas, osim gradsku upravu, posjetio i pazinske škole.
Na susretu se razgovaralo o suradnji na programima obnove spomenika kulture i sakralne spomeničke baštine na području Grada Pazina, gdje su izmijenjene međusobne zahvale na dosadašnjoj uspješnoj suradnji u tom području i istaknuta važnost suradnje za uspješno provođenje programa i projekata u predstojećem razdoblju.
Pored toga Gradonačelnik je upoznao biskupa i sa drugim gradskim planovima i projektima i istaknuo otvorenost za buduću suradnju na projektima od zajedničkog interesa.
Sa posebnom pažnjom razgovaralo se o predstojećima aktivnostima vezanim uz obilježavanje 200-te obljetnice rođenja biskupa Jurja Dobrile.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike