Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Socijalna skrb i zdravstvo

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “SOS – skrb o starijima”

Danas je Gradsko društvo Crvenog križa Pazin potpisalo s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „SOS – skrb o starijima“ u vrijednosti od 10.817.210,07 kuna sufinanciran sredstvima Europske unije iz fonda za regionalni razvoj. Saznajte više »

Počinje izgradnja Doma za starije osobe i Centra za pružanje izvaninstitucijskih socijalnih usluga Pazin – potpisani Ugovori o izvođenju radova i stručnom nadzoru

 Danas je u velikoj vijećnici Grada Pazina, održano Potpisivanje ugovora o izvođenju radova i stručnom nadzoru za izgradnju Doma za starije osobe i Centra za pružanje izvaninstitucijskih socijalnih usluga Pazin. Riječ je o investiciji većoj od 47 milijuna kuna, a čija će realizacija teći u dvije faze; u prvoj će se graditi prizemlje i još dva kata što bi u konačnici obuhvaćalo sve potrebne zajedničke prostore namijenjene za 52 korisnika na dugotrajnom smještaju odnosno za 30 korisnika izvaninstitucionalnih socijalnih usluga u vidu poludnevnog boravka, ali i pomoćne prostore nužne za uslugu „Pomoć u kući“ koja će se odnositi na 90 korisnika. Saznajte više »

Obavijest o cijepljenju u Istarskim domovima zdravlja – Ispostava Pazin

Distribucija COVID cjepiva po županijama definirana je proporcionalno broju stanovnika u županiji. Ovisno o tome koliko stigne cjepiva u  Zavod za javno zdravstvo Istarske županije, broj doza cjepiva prema ispostavama IDZ dostavlja  se isto tako sukladno kriteriju raspodjele doza prema broju stanovnika. S cijepljenjem se u IDZ Pazin započelo 12. veljače 2021. godine i do kraja ovog tjedna (07. ožujak 2021.) bit će cijepljeno 686 pacijenata Pazinštine. Saznajte više »

Osiguranje prehrane u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin za školsku godinu 2020/2021. – obavijest roditeljima

Grad Pazin je, kao osnivač Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Zakladi „Hrvatska za djecu“ iskazao interes za osiguranjem prehrane djece u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin. Projektom „Sufinanciranje troškova školske prehrane za djecu koja žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva u školskoj godini 2020./2021.“ će se financirati podmirivanje troškova školske marende u iznosu od 5,50 kuna dnevno u prvom i drugom polugodištu školske godine 2020/2021.
Saznajte više »

Pazinski Sindikat umirovljenika za stradale u potresu

Pazinska podružnica Sindikata umirovljenika Hrvatske poznata po svom humanitarnom djelovanju aktivno se uključila u prikupljanje pomoći  za stradale u potresu na Baniji. U dogovoru s istarskim aktivistima i koordinaciji s Gradom Pazinom, u dva je dana prikupljena iznimna količina posteljine i ostalih potrepština. Pozivu pazinskih umirovljenika odazvali su se mnogi Pazinci, ali i žitelji drugih dijelova Istre.  Saznajte više »

Objavljena javna nabava za izvođenje radova na izgradnji Doma za starije osobe u Pazinu

 

Danas, 29. prosinca 2020. godine u elektroničkom oglasniku javne nabave (EOJN)  objavljena je Dokumentacija o nabavi za postupak javne nabave za Izvođenje radova na izgradnji I. faze Doma za starije osobe i centra za pružanje  izvaninstitucijskih socijalnih usluga Pazin  https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=4627879 Saznajte više »

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike