Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Odgoj i obrazovanje

Obavijest roditeljima i učenicima Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin- nastavak online nastave

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Obavještavamo vas da će se zbog nepovoljne epidemiološke situacije u našem okruženju nastava za sve razredne odjele Matične škole Pazin nastaviti provoditi online još u ponedjeljak 16. i utorak 17. studenog 2020.

U utorak 17. studenog ponovo će se procijeniti epidemiološke okolnosti i donijeti odluka o tome vraćaju li se učenici u školske klupe od četvrtka 19. studenog. Nadamo se da će to biti moguće!

Molimo da u utorak pratite web stranicu Škole kada ćemo objaviti informaciju.

Podsjećamo da je u srijedu 18. studenog državni praznik i nema nastave.

Molimo učenike kojima je određena mjera samoizolacije da i dalje strogo poštuju mjere samoizolacije.

Sve ostale učenike molimo da se suzdržavaju od nepotrebnih druženja, proslava i okupljanja te nose maske i održavaju socijalnu distancu.

 

Ravnateljica

Zdenka Turkalj-Čohilj

Provođenje projekta poticanja potrošnje ribe u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin

Na Natječaju Lokalne akcijske grupe u ribarstvu „Istarski švoj“ za provedbu Mjere 3. Poticanje povećanja potrošnje ribe u odgojno obrazovnim ustanovama, Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin odobrena su sredstva za provedbu projekta „Opremanje kuhinja Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin – Matične škole Pazin i Područne škole Tinjan“.

Detaljnije o samom projektu možete vidjeti ovdje.

Obavijest roditeljima i učenicima o prelasku Matične škole u Pazinu na nastavu na daljinu

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Obavještavamo vas da će se zbog nepovoljne epidemiološke situacije u našem okruženju nastava za sve razredne odjele Matične škole Pazin od ponedjeljka 9.  do 13. studenog 2020. održavati na daljinu.

Krajem sljedećeg tjedna procijenit će se epidemiološke okolnosti i donijeti odluka o tome vraćaju li se učenici u školske klupe ili se nastavlja s nastavom na daljinu.

Učenici  kojima je potreban tablet  možete se u ponedjeljak javiti u tajništvo.

Molimo učenike kojima je određena mjera samoizolacije da strogo poštuju mjere samoizolacije.

Područne škole u Karojbi, Lupoglavu, Motovunu, Svetom Petru u Šumi, Tinjanu, Trvižu, Cerovlju i Gračišću zasad nastavljaju normalno s radom.

Sve ostale učenike molimo da se suzdržavaju od nepotrebnih druženja, proslava i okupljanja te nose maske i održavaju socijalnu distancu.

Ravnateljica

Zdenka Turkalj-Čohilj

Odluka o mjerama rasterećenja obveza građana tijekom trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2

​Radi rasterećenja roditelja/skrbnika tijekom trajanja posebnih mjera donesenih s ciljem sprječavanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 donose se slijedeće mjere:

1.     Oslobađanje roditelja/skrbnika od plaćanja usluge vrtića

Zbog zaraze virusom SARS-CoV-2 ili zbog samoizolacije djeteta s područja Grada Pazina koje pohađa Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin, a sukladno mišljenju epidemiologa, školskog liječnika, pedijatra i/ili liječnika opće prakse, po broju dnevnih izostanaka utvrđenih u liječničkoj ispričnici, roditelji/skrbnici oslobađaju se plaćanja cijene usluge vrtića u iznosu od 50 %.

Saznajte više »

Konačna Rang lista prijavljenih na Natječaj za dodjelu učeničke stipendije u šk. g. 2020/2021.

Na temelju članka 7. Pravilnika o dodjeljivanju stipendija učenicima i studentima s područja Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ broj 26/17.) i Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka te stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ , a u skladu s Natječajem za dodjelu stipendija od školske/studijske godine 2020/2021., KLASA: 602-01/20-01/09, URBROJ: 2163/01-01-01-20-5 od 19. kolovoza 2020. godine, Gradonačelnik Grada Pazina utvrđuje 30. listopada 2020. godine Konačnu Rang listu prijavljenih na Natječaj za dodjelu učeničke stipendije u šk. g. 2020/2021.
Konačna rang lista učenika stipendista 2020 -2021.pdf

Afirmativna sjednica Savjeta mladih o novim projektima i aktivnostima

Redovitom sjednicom pazinski Savjet mladih nastavio je danas (20. listopada 2020.) sa svojim bogatim aktivnostima u ovoj godini u specifičnim epidemiološkim temama. Na redu su bile tri teme – evaluacija Dana mladih Istarske županije, početak projekta „Pazi(n) mladi!: jačanje dijaloga mladih i donositelja odluka na lokalnoj razini“ te rad Grada Pazina u projektu Europe Goes Local, što je proteklo u motiviranom i entuzijastičnom tonu.
Na sastanku su sudjelovali predsjednica Neva Ljuština, zamjenica predsjednice Lucija Jedrejčić, Lucija Zidarić, Marijo Ivanković i Valentina Rabar.
Saznajte više »

Predstavljanje studije projekta “Domaće od malih nogu”

Danas je u Pazinskom Spomen domu predstavljena Studija o mogućnostima povećanja potrošnje te uvođenja novih namirnica i proizvoda lokalnih poljoprivrednih proizvođača u odgojno-obrazovne ustanove.
Studija je izrađena u sklopu projekta kojeg zajednički provode lokalne akcijske grupe sa područja Istarske županije – LAG „Središnja Istra“, LAG „Sjeverna Istra“, LAG „Istočna Istra“ i LAG „Južna Istra“, a koji se financira iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014-2020.

Saznajte više »

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.