Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Odgoj i obrazovanje

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručno komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju

U sklopu projekta „Paz(IN)kluzivna škola“  koji se provodi u okviru instrumenta  „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza IV“ temeljem poziva UP.03.2.1.06. Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.,

Grad Pazin kao nositelj projekta raspisuje

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručno komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju

Radno mjesto:  POMOĆNIK/CA U NASTAVI,

STRUČNO KOMUNIKACIJSKI  POSREDNIK/CA

Broj traženih osoba: 18

Mjesto rada:  Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin  Saznajte više »

Informiranje roditelja o situaciji u vrtiću u Pazinu, Gračišću i Tinjanu za novu pedagošku godinu

Danas (23.srpnja) je održana konferencija za medije s ciljem informiranja roditelja o provedenim upisima i budućim koracima. Ove godine upisi su se po prvi puta provodili online,  te je usprkos početnim poteškoćama prouzrokovane takvim načinom upisa, Upravno vijeće donijelo Konačnu Rang lista upisa 21. srpnja 2021. godine. Saznajte više »

Učenici GSŠJD -Bruno Brščić i Noel Galant vratili se iz Gruzije s osvojenim 9. mjestom na Međunarodnom turniru mladih fizičara

Međunarodni turnir mladih fizičara je međunarodno ekipno natjecanje učenika srednjih škola u znanju fizike, tijekom kojeg učenici pokazuju sposobnost, kako rješavanja složenih fizikalnih problema, tako i prezentacije rješenja kroz znanstveno utemeljenu raspravu. Ovogodišnje natjecanje održavalo se u gradu Kutaisi u Gruziji a čak dvoje učenika iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile dobilo je priliku natjecati se između 30-tak prijavljenih ekipa. Nakon postignutih odličnih rezultata na državnoj razini ( 7. mjesto) , učenici Bruno Brščić i Noel Galant plasirali su se na Međunarodni turnir mladih fizičara u Gruziji koji se održavao od 7. do 14. srpnja 2021. S još trojicom kolega iz drugih hrvatskih škola osvojili su 9. mjesto. Tim povodom, gradonačelnica Grada Pazina, Suzana Jašić s suradnicima, primila je nagrađene učenike, mentricu prof. Nadu Ćakić i ravnateljicu Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, Suzanu Poropat Božac. Saznajte više »

Grad Pazin: uvesti građanski odgoj kao obavezan predmet u sve škole

Prenosimo s portala gradonačelnik.hr: Grad Pazin je zajedno s još pet drugih  osnivača s područja Istarske županije krenuo školske 2018./19. s projektom uvođenja građanskog odgoja i obrazovanja kao izvannastavne aktivnosti u Osnovnoj školi Vladimira Nazora. Temelj za Građanski odgoj uspostavljen je u suradnji s Gradom Rijekom i civilnim društvom, te  je potom oplemenjen i prilagođen našim lokalnim specifičnostima. S Rijekom su potpisali i Sporazum, dok je obrazovnu Edukaciju nastavnika provela GOOD inicijativa, odnosno udruge članice: Forum za slobodu odgoja, Centar za mirovne studije i GONG.
Saznajte više »

Demanti teksta vezanog uz osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju

Demanti možete pročitati u cijelosti:

“Poštovani,

sukladno čl.40 Zakona o medijima (NN br. 59/2004, 84/2011 i 81/2013) Grad Pazin, Družbe Sv.Ćirila i Metoda 10, zastupan po Gradonačelnici Suzani Jašić podnosi zahtjev za objavu ispravka informacije objavljenje na portalu Istarski.hr dana 14. srpnja 2021. godine u 10:22 sata pod naslovom „ Grad Pazin ne želi surađivati s gradovima u kojima je IDS na vlasti?“, kojeg potpisuje glavni urednik Nenad Čakić, bez naknade. Saznajte više »

Uručena priznanja i nagrade za 22 učenika i 15 mentora koji su sudjelovali na državnim natjecanjima

Grad Pazin kontinuirano ulaže u programe odgoja i obrazovanja te obogaćuje program novim aktivnostima s ciljem obuhvata što većeg broja djece i podizanja kvalitete rada u odgojno-obrazovnom procesu. Da se ulaganje u mlade isplati, pokazuje i ovogodišnji prijem uspješnih učenika osnovne i srednjih škola u Pazinu. Gradonačelnica Suzana Jašić uručila je priznanja i nagrade za 22 učenika i 15 mentora koji su sudjelovali na državnim natjecanjima i ostvarili sjajne rezultate.  Saznajte više »

Obavijest za učenike, roditelje i posjetitelje Zarečkog krova

Približava se kraj školske godine, te molimo sve učenike da se prilikom proslava koje prate završetak školske godine pridržavaju sljedećih smjernica:  zbog nedavnog urušavanja kamenih blokova i zemlje u području Zarečkog krova, pozivamo Vas na oprez. Naime Zarečki krov još nije očišćen, te stoga nije siguran za skakanje, također ne približavajte se klizištu i stijeni koja se odvalila, jer postoji velika opasnost od daljnjeg urušavanja stijene i klizišta, što bi u opasnost dovelo vaše i tuđe živote. Upozorenje vrijedi do daljnjeg za sve korisnike tog područja, dok se situacija ne sanira. Nadalje, molimo Vas da pazite na okoliš, te da u slučaju ugroze, kontaktirate broj za hitne intervencije – 112. Saznajte više »

Obavijest roditeljima korisnicima školske prehrane preko projekta Zaklade “Hrvatska za djecu”

Poštovani roditelji!

Molimo Vas da, ako još niste, potvrdite konzumaciju školske prehrane od strane Vašega djeteta kao korisnika projekta Sufinanciranje troškova školske prehrane za djecu koja žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva u školskoj godini 2020./2021. Zaklade “Hrvatske za djecu”.

Molimo Vas da ispunite i potpišete Izjavu o korištenju školske prehrane koja je u privitku, najkasnije do 17. lipnja 2021. godine.

Izjavu  koja se nalazi ovdje pošaljite ili donesite u tajništvo Škole.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike