Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Odgoj i obrazovanje

Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin kreće u provedbu EU projekta „PAZI(N) djeca“: osigurano produljeno radno vrijeme vrtića i besplatni sportski program

Sportska aktivnost

Osigurana besplatna usluga produljenog radnog vremena vrtića i  besplatni sportski program

S ciljem uvažavanja potreba obitelji s djecom rane i predškolske dobi Dječjem vrtiću „Olga Ban“ Pazin odobrena su EU sredstva za projekt naziva „PAZI(N)djeca“, prijavljenog na natječaj „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“. Krajem 2020. godine proveden je anketni upitnik temeljem kojeg je iskazan interes roditelja za uključivanjem djece u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja tako da se radno vrijeme dječjih vrtića prilagodi radnom vremenu roditelja. Valja napomenuti kako će se poštivati državni pedagoški standard te djeca neće boraviti u vrtiću dulje od 10 sati. Saznajte više »

Obavijest roditeljima: od 26. do 31. siječnja 2022. nastava na daljinu

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, od srijede, 26. siječnja 2022. sve do ponedjeljka, 31. siječnja 2022. godine, nastava za sve učenike Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, od 1. do 8. razreda bit će organizirana na daljinu (online).

Ukoliko epidemiološka situacija bude dozvoljavala, nastava će ponovo biti organizirana u školi od utorka, 1. veljače 2022., a o čemu će pravodobno biti izdana obavijest.

Isplaćene stipendije novim stipendistima Grada Pazina

U utorak 11. siječnja 2022. godine, isplaćene su učeničke stipendije za rujan, listopad i studeni 2021. te studentske stipendije za listopad i studeni 2021. stipendistima Grada Pazina koji su pravo na gradsku stipendiju ostvarili na Natječaju za dodjelu stipendija u školskoj/studijskoj 2021./2022. godini.

Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Pazina

Na temelju članka 10. stavak 1. i 2. Zakona o savjetima mladih („Narodne novine“ broj 41/14.), članaka 8. i 9. Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ broj 23/14.) te članaka 22. i 31.a Statuta Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ broj 17/09., 4/13., 23/14., 6/18., 5/20., 4/21. i 24/21. – pročišćeni tekst), Gradsko vijeće Grada Pazina na sjednici održanoj 21. prosinca 2021. godine objavljuje Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Pazina.

 Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Pazina

 

Božićno-novogodišnji prijemi i posjeti

Tijekom posljednjih dana prosinca 2021., gradonačelnica Grada Pazina Suzana Jašić, zajedno sa suradnicama, posjetila je i darivala vrtićke skupine dječjeg vrtića „Olga Ban“ privremeno smještenih u Društvenom centru „Veli Jože“, učenike i učenice Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Javno vatrogasnu postrojbu Pazin te korisnike i korisnice Poludnevnog boravka u Škropetima, a u prostorima Grada održala je prijem za predstavnike Katoličke crkve koji djeluju na području Grada Pazina. Saznajte više »

Članice volonterskog kluba iz GSŠJD sudjelovale u volonterskoj akciji “Uređenje Baze” u Pazinu

Tijekom prosinca održano je nekoliko volonterskih akcija i aktivnosti usmjerenih informiranju građana/ki a posebno mladih o vrijednostima i dobrobitima od volontiranja kao i stjecanju pozitivnog iskustva kratkotrajnog volontiranja u zajednici. Temeljem aktivnosti podrške uspostavi i razvoju školskih volonterskih programa, od strane zaposlenica Volonterskog centra Istra, provedene su čak 3 volonterske akcije u organizaciji školskih volonterskih klubova. Saznajte više »

Konačne Rang liste za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija u školskoj/studijskoj 2021./2022. godini

Na temelju članka 7. Pravilnika o dodjeljivanju stipendija učenicima i studentima s područja Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ broj 43/21.) i Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka te stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ, a u skladu s Natječajem za dodjelu stipendija od školske/studijske 2021/2022. godine, KLASA: 602-01/21-01/09, URBROJ: 2163/01-01-01-21-5 od 08. studenog 2021. godine,  Gradonačelnica Grada Pazina 22. prosinca 2021. godine donosi

KONAČNU RANG LISTU ZA DODJELU UČENIČKIH STIPENDIJA U ŠKOLSKOJ 2021./2022. GODINI

Konačna rang lista – učenici stipendisti

Zaključak – stipendije- učenici

KONAČNU RANG LISTU ZA DODJELU STUDENTSKIH STIPENDIJA U STUDIJSKOJ 2021./2022. GODINI

Konačna rang lista – studenti stipendisti

Zaključak stipendije- studenti

 

Dječji vrtić Olga Ban Pazin predstavio kalendar za 2022. godinu

Vrtićka skupina "Zujalice"

Već sedmu godinu za redom vrtićki kalendar predstavlja maštovite radove vrtićkih skupina, ove godine njih čak 30. Na današnjem predstavljanju kalendara, ravnateljici Vesni Rusijan i psihologinji Gordani Trošt-Lanča pridružila se i vrtićka skupina “Zujalice” iz matičnog vrtića u Pazinu koja nam je licu mjesta demonstrirala dio procesa izrade kalendara: crtali su i izrađivali oblike od gline. Saznajte više »