Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Naslovnica

Osiguranje prehrane u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin za školsku godinu 2019/2020. – obavijest roditeljima

Grad Pazin je, kao osnivač Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Zakladi „Hrvatska za djecu“ iskazao interes za osiguranjem prehrane djece u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin. Projektom „Sufinanciranje troškova školske prehrane za djecu koja žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva u školskoj godini 2019./2020.“ će se financirati podmirivanje troškova školske marende u iznosu od 5,50 kuna dnevno u prvom i drugom polugodištu školske godine 2019/2020.
Saznajte više »

Tjedan psihologije u Pazinu

U organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore od 17. do 23. veljače 2020. godine održava se 13. Tjedan psihologije u Hrvatskoj. Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine, u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva, gdje su mnogi  stručnjaci pokazali entuzijazam i motivaciju da psihologiju približe i predstave zajednici te da pokažu svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

Saznajte više »

Izabran novi logo Savjeta mladih Grada Pazina

U srijedu, 5. veljače 2020. godine na Sjednici Savjeta mladih Grada Pazina na temelju glasovanja donijeta je Odluka o najboljem logu za izgradnju vizualnog identiteta tog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća. Na natječaj je pristiglo čak 14 prijedloga od kojih je najboljim proglašen prijedlog Marka Cerovca iz Pazina. Nakon vijećanja članova Savjeta mladih i analize svih pristiglih radova, na kraju je Cerovčev projedlog proglašen najboljim.

Saznajte više »

Natječaj za OCD otvoren do 17. veljače 2020.

Jučer ( 3.2.2020.) u velikoj vijećnici Grada Pazina održana je radionica za potencijalne prijavitelje na Javni natječaj za financiranje programa/ projekata/ manifestacija od interesa za opće dobro iz Proračuna Grada Pazina u 2020. godini. Ove godine Grad Pazin je objedinio u ovom natječaju i financiranje manifestacija u povodu obilježavanja Dana Grada Pazina. Saznajte više »

Savjetovalište za spolno zdravlje mladih započinje s radom i u Pazinu

Danas (31.01.2020.) je na konferenciji za novinare u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije najavljen početak rada Savjetovališta za spolno zdravlje mladih u Istarskoj županiji.
Savjetovalište su podržali Istarska županija i uz Grad Pazin još osam gradova (Buje-Buie, Buzet, Labin, Novigrad-Cittanova, Poreč- Parenzo, Pula-Pola, Rovinj-Rovigno i Vodnjan- Dignano).

Saznajte više »

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.