Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Naslovnica

Renovirani Park narodnog ustanka u Pazinu spreman za najmlađe sugrađane

Danas ( 20.travnja 2021.godine) je u Pazinu službeno otvoren Park narodnog ustanka, ili kako ga naši sugrađani od milja nazivaju „gornji park“. Nakon mjesec i pol radova na preuređenju, dotrajale sprave dječjeg igrališta zamijenjene su novima, pa su na raspolaganju nove ljuljačke, vrtuljak, kućica za igru te 4 nove ljuljalice na opruzi i umjesto dosadašnjeg pijeska postavljena je antistres podloga kako bi udobnost i sigurnost, prilikom korištenja igrala, bila na visokoj razni. Park je napokon spreman za naše najmlađe sugrađane. Saznajte više »

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme – Viši stručni suradnik 2. za pravne poslove i ljudske resurse

Temeljem članka 19. stavak 1. i članka 29. stavak 1., 2. i 3. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11, 4/18, 96/18 i 112/19), pročelnica Ureda Grada Pazina raspisuje

O G L A S

za prijam u službu na određeno vrijeme Saznajte više »

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “SOS – skrb o starijima”

Danas je Gradsko društvo Crvenog križa Pazin potpisalo s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „SOS – skrb o starijima“ u vrijednosti od 10.817.210,07 kuna sufinanciran sredstvima Europske unije iz fonda za regionalni razvoj. Saznajte više »

LAG dodijelio 130.191,00 kuna potpore Gradu Pazinu za izgradnju dječjeg igrališta u ulici Saše Šantela

Danas je u pazinskom Spomen domu LAG „Središnja Istra“ dodijelio 11 Odluka o odabiru projekata prijavljenih na natječaj za mjeru 2.1.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“.

Aktivnosti koje su se financirale natječajem morale su biti povezane s ulaganjima u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu. Saznajte više »

Odluka Stožera CZ IŽ – Nastava od 19.-23. travnja za niže razrede od I. do IV. u svim osnovnim školama odvija se UŽIVO u školama

Obavijest Stožera Civilne zaštite Istarske županije:

Temeljem čl. 47. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN br. 79/07, 113/08, 43/09, 130/17, 114/18 i 47/20), te čl. 18 Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN 47/20), čl. 22 a Zakona o sustavu civilne zaštite (NN br.82/15, 118/18 i 31/20),                           .

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE ISTARSKE ŽUPANIJE DONOSI

 ODLUKU Saznajte više »

Počinje izgradnja Doma za starije osobe i Centra za pružanje izvaninstitucijskih socijalnih usluga Pazin – potpisani Ugovori o izvođenju radova i stručnom nadzoru

 Danas je u velikoj vijećnici Grada Pazina, održano Potpisivanje ugovora o izvođenju radova i stručnom nadzoru za izgradnju Doma za starije osobe i Centra za pružanje izvaninstitucijskih socijalnih usluga Pazin. Riječ je o investiciji većoj od 47 milijuna kuna, a čija će realizacija teći u dvije faze; u prvoj će se graditi prizemlje i još dva kata što bi u konačnici obuhvaćalo sve potrebne zajedničke prostore namijenjene za 52 korisnika na dugotrajnom smještaju odnosno za 30 korisnika izvaninstitucionalnih socijalnih usluga u vidu poludnevnog boravka, ali i pomoćne prostore nužne za uslugu „Pomoć u kući“ koja će se odnositi na 90 korisnika. Saznajte više »

Grad Pazin posjetio ruski veleposlanik u Hrvatskoj Andrey Nesterenko

U ponedjeljak, (12. travnja) je u Istri boravio ruski veleposlanik Nj.E. Andrey Nesterenko, koji je posjetio Pulu povodom Tjedna kozmonautike koji se održava u Istri. Nakon otkrivanja poprsja kozmonauta Jurija Gagarina u povodu 60. obljetnice njegova leta u svemir, otvorena je  i Planetarna šetnica u sklopu Centra za svemirska istraživanja na prostoru Industrijsko-obrtničke škole u Puli. Nakon posjeta Puli, u pazinskom Spomen domu organiziran je svečani prijem u čast prvog posjeta ruskog veleposlanika Gradu Pazinu. Saznajte više »

Općina Jablanica na radnom sastanku u Gradu Pazinu

Grad Pazin krajem prošlog tjedna (8.travnja), posjetila delegacija Općine Jablanica iz Bosne i Hercegovine. Gradonačelnik Krulčić sa suradnicima, održao je radni sastanak s Općinskim načelnikom Damirom Šabanovićem i Pomoćnicom načelnika za lokalni ekonomski razvoj i investicije, financije i proračun, Amelom Muratović. S Općinom Jablanica, Grad Pazin njeguje prijateljski odnos već duži niz godina. Saznajte više »

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike