Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Pripreme za Festival palačinki u punom jeku

logoGrad Pazin zajedno sa Udruženjem obrtnika Pazin dana 26. listopada 2015. godine održao je sastanak sa ugostiteljima na temu Festivala palačinki koji će se održati dana 5. prosinca 2015. godine u Spomen domu u Pazinu.

Na sastanku se razgovaralo o interesu ugostitelja za sudjelovanje na festivalu bilo kroz promociju pečenja palačinki na samome festivalu ili pružanju potrebne pomoći u vidu pripreme palačinki iz svojih objekata. Zaključeno je da će se raspisati javni poziv za sve zainteresirane ugostitelje koji žele na festivalu promovirati svoje objekte s naglaskom na činjenicu da prednost imaju lokalni ugostitelji.

Važno je napomenuti da će ovogodišnji festival biti veći nego lani obzirom će se na plato ispred Spomen doma postaviti šator kako se ne bi stvarale velike gužve te će se umjesto prošlogodišnje jedne kuhinje, ove godine postaviti tri kako bi se na više punktova moglo preuzeti palačinke. Uz to će izlagači raznih proizvoda (med, marmelade, namazi od sira i sl.) svoje proizvode mazati na štandovima.

Uz raznovrsnu ponudu slanih i slatkih palačinki građani će moći uzivati u mnoštvu programa, posebno za djecu, poput kino i kazališnih predstava, radionica, koncert i sl.

Detalje sa sastanka možete pronaći ovdje.