Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Obavijest o održavanju radionice pod nazivom “Upotreba biodinamičkih metoda u poljoprivredi”

logo12 -LOKVINAPoljoprivredno gospodarstvo Lokvina d.o.o. u suradnji s Udruženjem obrtnika Pazin i LAG-om „Središnja Istra“ organizira radionicu pod nazivom „Upotreba biodinamičkih metoda u poljoprivredi“ koja će se u Pazinu održati u dva ciklusa; od 13. do 15. studenog, te od 4. do 6. prosinca.

Predavanje o biodinamičkim metodama u poljoprivredi, koje su, iako praktične i jeftine, još uvijek slabo poznate na našem području, održati će Ivo Bertaina, istraživač, poljoprivrednik, proizvođač biodinamičkih preparata i predsjednik Agri.Bio.Italia. U svojem dugogodišnjem iskustvu, Bertaina je obavljao brojne dužnosti u oblasti ekološke poljoprivrede i biodinamike na nacionalnoj razini, kroz udruge i certifikacijske institucije (AGRI.BIO, AMAB, IFOAM, DEMETER, CODEX), a redovito organizira skupove na temu upoznavanja, širenja upotrebe i komercijalizacije ekološke poljoprivrede i biodinamike.

Cijena za svaku trodnevnu radionicu iznosi 1.150,00 kn (cijena za obje radionice iznosi 2.000,00 kn, PDV uključen).
Broj mjesta je ograničen. Prijevod s talijanskog jezika je osiguran.
Prijave s Vašim podacima (ime, adresa, telefon, mail) i odabranom radionicom pošaljite do 6. 11.2015. na e mail adresu: [email protected]
Sve dodatne informacije kao i detaljan program radionice možete dobiti na broj telefona: 098-395-120 (Andrea Vugrinović).

Cjeloviti tekst poziva za održavanje radionioce možete pogledati ovdje.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike