Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Poziv za dostavu programa za brošuru ”Veseli prosinac u Pazinu”

Pozivamo sve zainteresirane ugostitelje, udruge i ustanove da se pridruže prigodnom obilježavanju programa Veselog prosinca i zajedničkom marketingu svih aktivnosti s ciljem privlačenja što većeg broja posjetitelja u Pazin u blagdansko vrijeme.

Organizatori prosinačkih programa u Pazinu zainteresirani za zajedničku promociju podatke o svojim programima mogu poslati e-mailom na [email protected] najkasnije do 05.11.2018.

„Veseli prosinac u Pazinu“ zajednički je nazivnik za sva zabavna, kulturna i prigodno-blagdanska događanja koji se tijekom prosinca odvijaju u Pazinu u organizaciji Grada Pazina uz suradnju Udruženja obrtnika Pazin ali i uz inicijativu udruga, institucija, lokalnih ugostitelja, trgovaca i drugih poduzetnika kojom se želi posjetiteljima pružiti ugođaj božićno-novogodišnjih blagdana. U sklopu marketinških aktivnosti i ove godine izradit će se informativna (programska) brošura ”Veseli prosinac u Pazinu”.

Ukoliko organizirate neki prigodni program koji će se odvijati tijekom prosinca u Pazinu, molimo Vas da ukratko navedete: točan naziv programa te datum, vrijeme i mjesto održavanja programa

Programi se dostavljaju e-mailom na: [email protected] ili osobno na adresu: Grad Pazin, Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, Pazin, Ured Grada, sa naznakom „Program Veseli prosinac“, najkasnije do petka, 02. studenoga 2018. godine kako bi se isti mogli uvrstiti u promotivne materijale.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.