Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Održan prijem učenika Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin te učenika Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin

4Pazin, 2. prosinca 2014. – Gradonačelnik Renato Krulčić održao prijem za učenike trećih razreda Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin te učenike trećeg razreda odjeljenja upravnih referenata Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile iz Pazina.

Učenici trećih razreda Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin bili su u pratnji učiteljice Elene Brajković, Vesne Milohanić Berković, Karmen Drožđek te Jasmine Pamić, voditeljice posebnog odjela koji vodi skrb o dvoje učenika s posebnim potrebama. Učenike srednje škole Jurja Dobrile pratila je profesorica Irena Škropeta.

Gradonačelnik je ovom prilikom upoznao učenike s ustrojem i radom gradske uprave, svih gradskih odjela te gradskih poduzeća. U svojoj im je prezentaciji pobliže objasnio gradski proračun te ih upoznao s projektom Pazi(n) proračun. Velik je interes među učenicima pobudila prezentacija budućeg tematskog parka Inspirit Fantasy Park kao i nadolazeći Festival palačinki koji će se u Spomen domu održati u subotu, 6. prosinca. Učenici su pokazali veliki interes s mnogo pitanja o radu gradonačelnika i gradske uprave.

Za kraj, Gradonačelnik je rekao da je izuzetno počašćen ovom posjetom, čestitao učenicima na dosadašnjim rezultatima te im zaželio sreće u daljnjem školovanju.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.