Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Natječaj i radionica za dodjelu bespovratnih sredstava za poduzetnike (IPA IIIc)

Otvoren je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava ”Potpora jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva” unutar pretpristupnog programa IPA komponente IIIc – Regionalna konkurentnost za 2011. godinu.

  Putem ovog natječaja dodjeljivat će se direktna pomoć malim i srednjim poduzetnicima (proizvodnim poduzećima) s ciljem jačanja njihove konkurentnosti. Financirat će se aktivnosti s naglaskom na energetsku učinkovitost i eko standarde u proizvodnim procesima, povećanje kvalitete proizvoda i usluga i certifikaciju s ciljem usklađivanja s međunarodnim standardima kvalitete.
Prihvatljivi prijavitelji su mala i srednja poduzeća do 250 zaposlenih, s godišnjim prihodom do 216 milijuna kuna te s ukupnom aktivom do 108 milijuna kuna. Vrijednost natječaja je tri miljuna eura, a prijaviti se mogu projekti u vrijednosti od 50.000 do 200.000 eura (85 posto EU sredstva).
Natječaj će biti otvoren do 20. veljače 2012. godine te je dostupan na internet stranici SAFU-a

Prijave na radionicu koja će se održati u Puli, 19.01.2012. šalju se na e-mail Koraljka Vitasović, T: 052 378 135 s navedenim kontaktima sudionika (naziv tvrtke, ime i prezime osobe i telefon)

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.