Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Održan prijem za učenike i studente stipendiste Grada Pazina

Gradonačelnik Renato Krulčić jučer (27.12.2011.) je u Velikoj vijećnici primio oko 40-ak učenika i studenata na tradicionalnom Božićno-novogodišnjem prijemu koji se za učenike i studente koji primaju stipendiju organizira potkraj godine. Fotografije i daljnji tekst možete pogledati pod Više.

U sastavu delegacije Grada Pazina uz gradonačelnika sudjelovali su Stjepan Gabrić, predsjednik Gradskog vijeća, članica Komisije za stipendije Mirjana Galant te pročelnici Boris Demark, Maja Stranić Grah i Daniel Maurović, Roberto Ladavac, voditelj Službe za unutarnju reviziju te djelatnici gradske uprave zaduženi za stipendije Emina Svilar i Anton Finderle. U svom govoru gradonačelnik Krulčić je naglasio kako Grad Pazin stipendira 81 stipendistu odnosno 66 studenata i 15 učenika, a u proračunu za 2012. je osigurano 540.000 kuna.             – Slobodan sam najaviti i u suradnji s riječkim Veleučilištem u 2012. početak realizacije prenamjene nekadašnje zgrade učeničkog doma u bivšoj vojarni u studentski dom odnosno hostel u ljetnim mjesecima čime će već bitno promijenjen izgled i sadržaj vojarne dobiti još jedan bitan sadržaj za studentski standard našeg grada. Valja pridodati tome i činjenicu da je ove godine u vojarni uređeno dodatnih 500 kvadratnih metara prostora! , istaknuo je Krulčić.
Napomenuo je kako će ova godina ostati posebna i po tome što je donesen Pravilnik o dodjeli jednokratnih novčanih potpora polaznicima poslijediplomskih studija.