Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Izabran novi logo Savjeta mladih Grada Pazina

U srijedu, 5. veljače 2020. godine na Sjednici Savjeta mladih Grada Pazina na temelju glasovanja donijeta je Odluka o najboljem logu za izgradnju vizualnog identiteta tog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća. Na natječaj je pristiglo čak 14 prijedloga od kojih je najboljim proglašen prijedlog Marka Cerovca iz Pazina. Nakon vijećanja članova Savjeta mladih i analize svih pristiglih radova, na kraju je Cerovčev projedlog proglašen najboljim.


Cerovac je izgradio simbol stiliziranog slova „P“, koji, kako sam autor kaže u obrazloženju ideje, „simbolizira pričanje, dijalog, komunikaciju, savjetovanje. Oblik je koloristički odrađen (uz dominaciju plave boje Grada Pazina) što prikazuje kreativnost, mladost, inovativnost, ideje.“
U nastavku sjednice prezentiran je projekt „Pazi(n) mladi!: jačanje dijaloga mladih i donositelja odluka na lokalnoj razini“ koji je prijavljen na program Erasmus Plusna Ključna aktivnost 3 (KA3) Podrška reformi politika Projekti dijaloga s mladima . Nositelj projekta vrijednog 12.475 eura je Grad Pazin, a partneri su udruga Delta iz Rijeke, Volonterski centar Istra iz Pule, te pazinske udruge Centar za mlade Alarm i Društvo „Naša djeca“. Sjednici su prisustvovali predsjednica Neva Ljuština, Lucija Jedrejčić, Mario Ivanković, Elena Stranić, Željka Nefat i Lucija Zidarić iz Savjeta mladih, te Anton Finderle i Tamara Damijanić, ispred Grada Pazina.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.