Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Tjedan psihologije u Pazinu

U organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore od 17. do 23. veljače 2020. godine održava se 13. Tjedan psihologije u Hrvatskoj. Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine, u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva, gdje su mnogi  stručnjaci pokazali entuzijazam i motivaciju da psihologiju približe i predstave zajednici te da pokažu svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

Društvo psihologa Istre, udruga koja skrbi o profesionalnim interesima i profesionalnim zadaćama psihologa, svake godine potiče svoje psihologe na uključivanje u obilježavanju Tjedna psihologije, u koji su se uključili i pazinski psiholozi.

U srijedu će se održati predavanje Biti roditelj sportaša, za sve građane s posebnim naglaskom na sportaše/ice, roditelje sportaša/ica i sportske djelatnike/ce. U petak, u Gradskoj knjižnici Pazin održat će se predavanje 2 teme u 1 veče: Kompas u moru pomagača i Strah od ljudi, a večer će završiti u zabavnom tonu, aktivnošću Science cafe pazinskih psihologa, u sklopu koje će biti prezentiran niz popularno – znanstvenih tema. U subotu planirana je radionica Mamin/kćerin glas u mojoj glavi – Što mi poručuje?, a u večernjim satima održat će se i Pub kviz pazinskih psihologa.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike