Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

I trgovci sudjeluju u Festivalu palačinki

logoDana 6. studenog 2015. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Pazin održao se sastanak sa trgovcima sa područja Grada Pazina povodom Festivala palačinki i njihovog uključivanja u sudjelovanje.

Naime, obzirom je prošle godine na festival došao veliki broj ljudi, kako iz bliže tako i dalje okolice, organizatori su ove godine odlučili uključiti i trgovine u cjelokupnu ponudu. Trgovcima je predloženo da na dan održavanja festivala, u subotu, 5. prosinca 2015. godine produže radno vrijeme svojih trgovina i ponude popust u minimalnom iznosu od 15%.  Zauzvrat bi Organizatori trgovcima pružili marketing putem web-a, facebook-a, plakata, letaka i brošura.

Što se tiče radio reklama Organizatori su u mogućnosti ponuditi iste samo uz sufinanciranje, na način da svaki od Trgovaca uplati određeni iznos za radio reklamu.

Prisutni trgovci su se usuglasili da će provesti zajedničku akcijsku ponudu na način da će na dan održavanja festivala (u subotu, dana 5. prosinca 2015. godine) raditi produženo (do 19:30/20:00 sati) i ponuditi akcijske cijene sa minimalno 20% popusta svakom kupcu koji predoči ulaznicu sa Festivala palačinki. Što se tiče radio reklama trgovci su ih spremni sufinancirati ukoliko to za njih nije preveliki iznos, o čemu će odlučiti čim dobiju ponudu.

Ponudu koju je Grad Pazin dobio od Radio Istre za snimanje jingla i 30 emitiranja u 6 dana (5 emitiranja dnevno) iznosi 4.009,50 kn. Navedeni iznos raspodijelit će se ravnomjerno među trgovcima koji su zainteresirani za sudjelovanje u radio reklami.

Ukoliko ste zainteresirani za uključiti se u navedenu akciju, molimo da ispunite obrazac koji se nalazi u privitku i dostavite ga najkasnije do 13. studenog 2015. godine, na adresu:

Grad Pazin, Družba sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin

ili na fax: 624-133

ili na mail: [email protected]

Cijeli zapisnik sa sastanka pročitajte ovdje.

Obrazac – prodajne akcije u Pazinu povodom Festivala palačinki