Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Festival palačinki – poziv trgovcima za sudjelovanje

logoDana 6. studenog 2015. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Pazin održao se sastanak sa trgovcima sa područja Grada Pazina povodom Festivala palačinki i njihovog uključivanja u sudjelovanje.

 

Prisutni trgovci su se usuglasili da će provesti zajedničku akcijsku ponudu na način da će na dan održavanja festivala (u subotu, dana 5. prosinca 2015. godine) raditi produženo (do 19:30/20:00 sati) i ponuditi akcijske cijene sa minimalno 20% popusta svakom kupcu koji predoči ulaznicu sa Festivala palačinki.

Grad Pazin i Udruženje obrtnika Pazin će organizirati promociju akcije putem plakata, letaka, brošure i TV reklame te putem objava medijima i web objavama.
Ukoliko iskažu interes, trgovci će naručiti i radio reklamu čiji će trošak ravnomjerno raspodijeliti među trgovcima koji su zainteresirani za sudjelovanje u radio reklami.

Ukoliko ste zainteresirani za uključiti se u navedenu akciju, molimo da ispunite obrazac koji se nalazi u privitku i dostavite ga najkasnije do 13. studenog 2015. godine, na adresu:

Grad Pazin, Družba sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin

ili na fax: 624-133

ili na mail: [email protected]

obrazac – Prodajne akcije u Pazinu povodom Festivala palačinki.docx