Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Festival palačinki – poziv izlagačima (štandovi)

logoPučko otvoreno učilište Pazin (u daljnjem tekstu: Organizator), Grad Pazin, Udruženje obrtnika Pazin i LAG Središnja Istra i ove godine organiziraju Festival palačinki, manifestaciju koja je prošle godine polučila vrlo veliki interes šire javnosti sa individualnim i organiziranim posjetima iz čitave Istre i šire te snažnim medijskim odjekom.

Pozivamo sve zainteresirane obrtnike, OPG-ove i druge koji su zainteresirani za prezentaciju i prodaju proizvoda iz svoje ponude (u daljnjem tekstu: Izlagači) na Festivalu palačinki da iskažu interes za sudjelovanje.

Festival palačinki će se održati u prostoru Spomen doma i u šatoru na platou ispred Spomen doma u Pazinu, na adresi Šetalište Pazinske gimnazije 1, u subotu 5. prosinca 2015. godine u vremenu od 10:00 do 20:00 sati.

Pravo sudjelovanja na Festivalu imaju sve fizičke i pravne osobe koje su uredno popunile, ovjerile i dostavile Prijavu za sudjelovanje. Manifestacija može primiti ograničen broj štandova, a pravo na izbor Izlagača zadržava organizator.

Izlagači će biti evidentirani u 3 grupe:

  • Grupa 1: izlagači koji u ponudi imaju razne namirnice za spremanje palačinki (namazi koji čine barem 80% asortimana na štandu); Izlagači iz ove grupe imaju obvezu prodavati palačinke (koje pripremi Organizator) punjene namazima iz svoje ponude;
  • Grupa 2: izlagači drugih namirnica ili predmeta tematski vezanih uz palačinke;
  • Grupa 3: izlagači koji u ponudi imaju namirnice i/li predmete koje nisu tematski vezane uz palačinke.

Izlagači iz grupe 1. plaćaju naknadu u iznosu od 300,00 kn + PDV po štandu na dan.
Izlagači iz grupe 2. i 3. plaćaju naknadu u iznosu od 400,00 kn + PDV po štandu na dan.

Prednost u odabiru imaju izlagači iz Grupe 1.
Izlagači iz Grupe 1. dužni su osigurati prodaju palačinki punjenih vlastitim proizvodima zainteresiranim kupcima.

Sve palačinke na Festivalu prodavat će se putem bonova na centralnom pultu za prodaju bonova. Prodaju će organizirati i vršiti Organizator. Izlagaču sa namirnicama za palačinke koji se predstavlja isplatit će se ostvareni profit od prodaje palačinki.

Prijave se zaprimaju do 17. studenoga 2015. godine ili do popunjenosti kapaciteta:

Molimo da pročitate detalje Javnog poziva a prijavu obavezno dostavite na definiranom obrascu prijavnice koji nalazi se u prilogu.

Detalji Javnog poziva pročitajte ovdje:  Festival Palačinki_Javni poziv za štandove.pdf

Prijavnica: Festival Palačinki_Prijavnica za izlagače_štandovi.pdf