Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Humanitarni koncert “Mislimo na vas” u Pazinu

PLAKAT LIONS CLUB-smanjenaLions club Poreč – ogranak Pazin organizira u petak,  20.11.2015. godine u velikoj koncertnoj  dvorani Spomen  doma  s  početkom  u  19  sati humanitarni  koncert  pod  nazivom  „MISLIMO  NA  VAS“.
Sva prikupljena sredstva na koncertu  namijenjena su Društvu tjelesnih invalida Pazin , Udruzi  gluhih  i  nagluhih Pazin, Udruzi  za  inkluziju   Pazin te  ostalim  potrebitima.   

Kalendarska godina bliži nam se kraju a svi znamo da je to vrijeme sreće, ljubavi i darivanja. Povodom toga 20.11.2015. godine u velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma s početkom u 19 sati Lions club Poreč – ogranak Pazin organizira humanitarni koncert pod nazivom „MISLIMO NA VAS“. Veličina ovog koncerta iskazuje se u odazivu velikog broja izvođača koji su time pokazali svoju humanost i plemenito srce.

Na koncertu nastupaju klapa “TRAGOS“ Trogir, klapa “VOKALISTI SALONE“ Solin, klapa “PIGMENTUM“ Buzet, klapa “MOTOVUN“ Motovun, Klapa “BUKALETA“ Pazin, vokalna grupa “RUŽMARIN“ Pazin, ženski vokalni sastav “KADENCA“ Trviž, a kao solisti večer će svojim glasovima uljepšati Iva Gortan, Mateo Pilat, Mirta Krsnik, Sara Uršić, Marina Žužić, Dorotea Živolić, Christina Lubiana, Dinela Kazalac, Rafael Santaleza, Anja Fakin, Nina Fakin i Ana Drndić.
Jedan čovjek ne može puno učiniti, ali puno ruku, puno otvorenih srca mogu učiniti velika dijela. Pozivamo vas da nam se pridružite i kupnjom ulaznice po cijeni od 50 kuna i vi budete ti koji će izmamiti osmijeh na lice onima kojima je to napotrebnije.
Lionsi su međunarodna organizacija osnovana 07.06.1917. u Chicagu koja se bavi humanitarnim radom, uz slogan „sloboda i razumijevanje naših država“ a moto je „pomažemo“. Na svjetskom nivou broji više od 1,4 miljuna članova.
Prvi Lions Club u Hrvatskoj osnovan je 25.10.1990. u Dubrovniku i ove je godine proslavio svoju 25. godišnjicu, od tada pa do danas Lionsi se intenzivno razvijaju u cijeloj Hrvatskoj. Danas u Hrvatskoj ima oko 1200 članova u 72 kluba. Ogranak Pazin spada pod Lions Club Poreč i djeluje od listopada 2011. godine. Kroz plan i program rada osmišljene su aktivnosti kroz koje pomažemo potrebitima sa našeg područja a i šire, bilo da su to ustanove, udruge, obitelji ili pojedinci.

Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Grada Pazina.
Ulaznice u pretprodaji: Frizerski salon AS-Pazin, FOTOCENTAR-Pazin, Caffe bar KALIPSO-Karojba i Caffe bar CENTAR –Cerovlje. Na dan koncerta ulaznice možete kupiti na blagajni Spomen Doma.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike