Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Gradonačelnik u posjetu Osnovnoj školi Vladimira Nazora i Dječjem vrtiću “Olga Ban”

U susret božićnim i novogodišnjim blagdanima gradonačelnik Renato Krulčić je danas, 19. prosinca 2017., sa suradnicima posjetio Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin i Osnovnu školu Vladimira Nazora.

U školi je u neformalnom tonu prilikom posjete istaknuo dobru suradnju između škole i osnivača te se zahvalio na tome, istaknuvši kako zajedničkim snagama rade na održavanju dobrog školskog standarda. Tom je prigodom uručen poklon školi  – odnosno društvene igre koje će koristiti osnovci u produženom boravku, koji postaje sve veća potreba roditelja. Broj grupa produženog boravka je povećan u prethodnim školskim godinama s dvije na tri grupe, s tendencijom daljnjeg rasta. U zbornici Osnovne škole Gradonačelnika su dočekali ravnateljica Zdenka Turkalj Čohilj, učitelji i djelatnici škole. Ravnateljica je  poželjela  Gradonačelniku dobrodošlicu, te se je osvrnula na dobar odnos između Osnovne škole i Grada Pazina.

 

Plesom, pjesmom i prigodnim nastupom najmlađi vrtićarci dočekali gradonačelnika, a Vesna Rusijan Ljuština, ravnateljica Dječjeg vrtića „Olga Ban“, u ime vrtića pozdravila je goste i okupljene domaćine – djecu, odgajateljice, stručne suradnike te se zahvalila na podršci koju Grad pruža ustanovi te zaželjela svima sve najbolje u novoj 2018. godini. Uz prigodni program, predškolci su sa znatiželjom komunicirali s gradonačelnikom i suradnicima te rekli mu kako je njegova glavna zadaća „da čuva grad“.

Uz gradonačelnika bili su prisutni i dogradonačelnica Mirjana Galant, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Nevija Srdoč te viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje Anton Finderle.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.