Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Gradonačelnik sa suradnicima posjetio Dnevni boravak za starije osobe Pazin

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana gradonačelnik Renato Krulčić i zamjenica gradonačelnika Mirjana Galant su danas, 19. prosinca, sa suradnicima posjetili Dnevni boravak za starije osobe Pazin.

U prigodno ukrašenom prostoru i u veseloj atmosferi korisnici Dnevni boravak za starije osobe Pazin su izvedbom božićnih pjesmama dočekali gradonačelnika i njegove suradnike.

U svom obraćanju, gradonačelnik je polaznicima boravka zaželio sve najbolje povodom nadolazećih blagdana i Novoj 2018. godini. Potom je korisnicima uručio poklone, a oni su njemu uzvratili poklonom kojeg su ručno izradili na svojim radionicama.

U druženju koje je potom uslijedilo, korisnici Dnevnog boravaka za starije osobe upitali su gradonačelnika kada se planira izgraditi Dom za starije osobe u Pazinu, na što je gradonačelnik odgovorio da će biti pozvani na prezentaciju i javnu raspravu idejnog projekta koja će se održati početkom iduće godine.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Pazin koji je ujedno i provoditelj navedenog projekta prijemu je prisustvovala i njegova ravnateljica Marijana Krbavac Žulić, voditeljica Dnevnog boravka za starije osobe Sophie Christine Cvitko te voditelj pružanja socijalne usluge pomoć u kući Radenko Vadanjel.