Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Gradonačelnik sa suradnicima posjetio Dječji vrtić „Olga Ban“ i Dnevni boravak za starije osobe

foto2Kako to već uobičajeno biva u blagdansko vrijeme, gradonačelnik je danas, 17. prosinca 2014. sa suradnicima posjetio Dječji vrtić „Olga Ban“ i Dnevnik boravak za starije osobe u pazinskom Spomen domu.

U posjetu vrtiću u veseloj i rasplesanoj atmosferi gradonačelnika su pratili suradnici – Mirjana Galant, zamjenica gradonačelnika, Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti, Veljko Grković, predsjednik Upravnog vijeća Vrtića te Anton Finderle, viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje. Vesna Rusijan Ljuština, ravnateljica Dječjeg vrtića „Olga Ban“, u ime vrtića pozdravila je okupljene. Uz pomoć svojih teta, djeca su pripremila plesne točke te kasnije uručila prigodne poklone predstavnicima Grada koje su sami izradili te kalendare s crtežima i zanimljivim dječjim mudrostima . Na radost djece, gradonačelnik im je donio i poklone – prigodne edukativne materijale namijenjene dječjem istraživačkom radu, koje su preuzeli oni najmlađi – iz odgojne skupine Pačići.

Nakon toga, uslijedio je posjet najstarijim sugrađanima – u Dnevnom boravku za starije osobe u Spomen domu gdje je gradonačelnik Krulčić polaznicima boravka zaželio sve najbolje povodom nadolazećih blagdana i Novoj 2015. godini te im uručio prigodne poklone. Skupu se također pridružila i Sanja Selar, viša referentica za socijalnu skrb i zdravstvo u Gradu Pazinu. U ime Gradskog društva Crvenog križa Pazin prijemu su prisustvovale i njegova ravnateljica Marijana Krbavac Žulić te Patricija Benković. U ime Dnevnog boravka Gradonačelniku se na posjetu i poklonima zahvalila domaćica Dnevnog boravka Sophie Christine Cvitko, koja je Gradonačelniku u ime korisnika uručila poklon koji su oni sami izradili na svojim radionicama.