Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Gradonačelnik posjetio Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin

DSC_1335Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana Gradonačelnik Renato Krulčić je danas, 22. prosinca 2015., sa suradnicima posjetio Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin koje od ožujka ove godine djeluje u Pazinu kao jedan od programa Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije Pula. 

U prigodno ukrašenom prostoru čije su ukrase korisnici sami izrađivali na svojim radionicama i u veseloj atmosferi korisnici su sa voditeljicama Petrom Ferenčić i Marijanom Vrbica dočekali Gradonačelnika. Korisnici su Gradonačelniku ispričali kako kreativno provode svoje vrijeme u Poludnevnom boravku i izvan njega. Zajedno su sa svojim voditeljicama pjevali i znakovnim rječnikom za gluhonijeme osobe izveli pjesmu Srebrnih fosila Božić dolazi.

Gradonačelnik se zahvalio korisnicima na lijepom prijemu i poželio svima sretnu novu godinu te im uručio prigodne poklone.

Korisnici su se sa voditeljicama također zahvalili gradonačelniku na posjetu te njemu i suradnicima uručili prigodne darove koji su izrađeni na njihovim radionicama.