Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Gradonačelnica primila Matana Katalinića – viceprvaka Europe

Trenira od sedme godine, fokusiran je na sport i školu i postiže vrhunske sportske rezultate. Matana Katalinića, člana Kickboxing kluba “Planet sport” iz Pule, Kristinu Džin, predsjednica KBK  Planet Sporta i trenera profesora Edija Viškovića primila je danas gradonačelnica Grada Pazina, Suzana Jašić sa suradnicima.

Zahvaljujući trudu i upornosti, Matan kraj godine dočekuje kao trostruki prvak Hrvatske, osvojio je Europski kup te posljednju u nizu ima i srebrnu medalju s Europskog prvenstva u Budvi – ali tu ne staje. Predsjednica i trener istaknuli su ponos i zadovoljstvo što Matan, iako iz Pazina (Munci) trenira pet puta tjedno i najudaljeniji je član kluba koji gotovo nikad ne propušta trening.  Dio zasluga svakako ide i njegovim roditeljima koji ga podupiru i voze svakodnevno u Pulu kako bi on ostvarivao svoje potencijale. Kako i sam ističe, od osvajanja srebra u Budvi trenira još intenzivnije, priprema se na putovanja i kampove kako bi dodatno radio na sebi te se sprema za sljedeće natjecanje koje ga očekuje već krajem siječnja 2022. u Italiji.

Trener Višković najavio je i ostala natjecanja koja ih očekuju dogodine, među kojima se očekuje i nastup njihovih članova na kvalifikacijama za Europsku olipmpijadu 2023.godine.

Gradonačelnica je uputila srdačne čestitke, kako Matanu, tako i njegovim roditeljima i trenerima. Ovakav trud  i fokus neka budu pozitivan primjer djeci i mladima, ali i nama odraslima.

Matanu želimo mnogo uspjeha u daljnjem treniranju i školovanju te uspjeh na borilištima!