Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

ADVENT U SRCU ISTRE: Javni poziv za sudjelovanje na Božićnom sajmu

Grad Pazin objavljuje Javni poziv izlagačima na prijavu sudjelovanja na Božićnom sajmu „Veseli prosinac u Pazinu“. Grad Pazin sa suradnicima organizira blagdanske programe Veseli prosinac i Klizalište u srcu Istre, manifestacije koje okupljaju i promoviraju sve blagdanske programe koji se u Pazinu odvijaju tijekom mjeseca prosinca i siječnja. U sklopu navedene manifestacije održat će se i Božićni sajam na Trgu slobode u Pazinu odnosno duž ulice 25. rujna, od 17. do 24. 12. 2021. godine.

Pozivamo sve pravne i fizičke osobe registrirane za:

  • obavljanje prodaje robe a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni Istarski proizvodi (med, vino, rakija…) i druge predmete opće uporabe i božićna drvca,
  • obavljanje ugostiteljske djelatnosti* na otvorenom prostoru, i
  • neprofitne udruge i ustanove sa područja grada Pazina, da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu u Pazinu.

*Ugostiteljsku djelatnost u Adventskoj kućici moguće je obavljati od 11. 12. 2021. do 9. 1. 2022. (s mogućnosti produljenja do kraja mjeseca siječnja bez dodatne naknade).

Javni poziv sa uvjetima prijave i sudjelovanja:

Javni poziv za sudjelovanje na Božićnom sajmu 2021.pdf

Prijavnica za izlagače – Božićni sajam.docx