Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Grad Pazin objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 5. ožujka 2019. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga Odluke o sufinanciranju djelatnosti dadilja iz proračuna Grada Pazina i predloženi Nacrt prijedloga Odluke o sufinanciranju predškolskog odgoja i obrazovanja iz proračuna Grada Pazina, putem pošte ili osobno na adresu Ured Grada Pazina, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52 000 PAZIN ili putem emaila – [email protected]

Upute za sudjelovanje u javnom savjetovanju zajedno sa obrascem sudjelovanja u savjetovanju i Nacrtom prijedloga Odluke o sufinanciranju djelatnosti dadilja iz proračuna Grada Pazina i Nacrtom prijedloga Odluke o sufinanciranju predškolskog odgoja i obrazovanja iz proračuna Grada Pazina, objavljene su ovdje: otvorena-savjetovanja-sa-zainteresiranom-javnošću.

Nacrti prijedloga Odluke o sufinanciranju djelatnosti dadilja iz proračuna Grada Pazina i prijedloga Odluke o sufinanciranju predškolskog odgoja i obrazovanja iz proračuna Grada Pazina, koji su objavljeni na internet stranicama Grada Pazina predstavljaju radni materijal pa su kao takvi podložni ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne mogu smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlozima Odluka.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike