Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Otvorena savjetovanja sa zainteresiranom javnošću

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU – Nacrt prijedloga Odluke o nagradama i priznanjima Grada Pazina.

U skladu sa Zakonom  o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ broj 25/13., 85/15. i 69/22.), Grad Pazin je dana 07. veljače 2023. godine započeo s provedbom savjetovanja sa zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja mišljenja, primjedbi i prijedloga o Nacrtu prijedloga Odluke o nagradama i priznanjima Grada Pazina.

Navedeno savjetovanje provest će se u razdoblju od 07. veljače 2023. godine do 09. ožujka 2023. godine.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi mogu se slati na adresu elektroničke pošte [email protected] zajedno s ispunjenim obrascem za savjetovanje kojeg možete preuzeti u nastavku, ili putem pošte ili osobno na adresu: Grad Pazin, Upravni odjel za opću upravu i imovinsko pravne poslove, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Nacrt prijedloga Odluke o nagradama i priznanjima Grada Pazina

Obrazloženje uz Nacrt prijedloga Odluke o nagradama i priznanjima Grada Pazina

Obrazac-savjetovanje.docx

 

 

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU – Nacrt prijedloga Pravilnika o provedbi jednostavne nabave.

U skladu sa Zakonom  o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ broj 25/13., 85/15. i 69/22.), Grad Pazin je dana 03. veljače 2023. godine započeo s provedbom savjetovanja sa zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja mišljenja, primjedbi i prijedloga o Nacrtu prijedloga Pravilnika o provedbi jednostavne nabave.

Navedeno savjetovanje provest će se u razdoblju od 03. veljače 2023. godine do 03. ožujka 2023. godine.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi mogu se slati na adresu elektroničke pošte [email protected] zajedno s ispunjenim obrascem za savjetovanje kojeg možete preuzeti u nastavku, ili  putem pošte ili osobno na adresu: Grad Pazin, Upravni odjel za opću upravu i imovinsko pravne poslove, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Nacrt prijedloga Pravilnika o provedbi jednostavne nabave

Obrazloženje uz Nacrt prijedloga Pravilnika o provedbi jednostavne nabave

Obrazac-savjetovanje.docx