Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

EE paket nisko energetskih žarulja

EE paket niskoenergetskih žaruljaDodjela paketa nisko energetskih žarulja. Vezano uz politiku energetske učinkovitosti i zaštite okoliša Grad Pazin, potpisnik Energetske povelje u sklopu koje od veljače 2012. godine dodjeljuje novim bračnim parovima, s prebivalištem na području Grada Pazina, paket nisko energetskih žarulja u suradnji sa lokalnim poduzetnicima.

Uz želju za što ekonomičnijim korištenjem električne energije, a s ciljem buđenja ekološke svijesti i čuvanja našeg prirodnog bogatstva, Grad Pazin poklanja paket nisko energetskih žarulja koji sadrži 8 štednih žarulja, led ručnu lampu i UNDP-ove edukativne brošure “Prihvatite izazov težak jednu tonu” i “200 EE savjeta”.

Stoga pozivamo sve novopečene bračne parove s područja Grada Pazina kao i one koji su brak sklopili od veljače 2012. godine, odnosno od početka provedbe ovog projekta, a nisu još podignuli svoj paket da dođu u Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Pazina i preuzmu svoj paket štednih žarulja. Sa sobom morate ponijeti samo kopije osobnih iskaznica (ženika i nevjeste) i kopiju vjenčanog lista.