Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Doživite drukčije ljeto u Pazinu!

Svi oni koji nisu ljubitelji ljetnih turističkih gužvi, u Pazinu mogu pronaći osvježenje uz zanimljive festivale i druga kulturna i zabavna događanja koja se odvijaju tijekom lipnja, srpnja i kolovoza!

Grad Pazin okupio sve programe pod zajedničkim nazivom “Doživi drukčije ljeto” i objavio dvojezični letak namijenjen stanovnicima i posjetiteljima.

Ono što Pazin zaista čini drugačijim jesu ljudi, atmosfera i brojni ljetni događaji koji u večernjim satima bude uspavane ljetne dane. Dok se u predivnim obalnim gradovima Istre, ali i čitave Hrvatske, posjetitelji zabavljaju uz more, velike festivale, partyje ili pak ribarske fešte, Pazin svojim stanovnicima i gostima priprema pomalo samozatajne festivale do kojih put pronalaze oni koji traže nešto drukčije. Daleko od velikih marketinških priča i masovnih događanja skrivaju se doživljaji koje je teško opisati ali jednom kad ih doživite o njima ćete sigurno pričati. Negdje između tradicionalnog i modernog Pazinci stvaraju svoju priču za koju vole reći da je drugačija od drugih. I zaista jest. Pazin je drukčiji od drugih i time se ponosi.

Program Drukčijeg ljeta u Pazinu možete pronaći u gradskoj upravi Grada Pazina, uredu Turističke zajednice središnje Istre i na sljedećem linku:

Drukčije ljeto letak 2018.pdf

Dobrodošli u Pazin!

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.