Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Božićni sajam Veseli prosinac – poziv na sudjelovanje

Grad Pazin i ove godine organizira Veseli prosinac, manifestaciju koja uz organizaciju božićnog sajma okuplja i promovira ostale božićno-novogodišnje programe koji se u Pazinu odvijaju u drugoj polovici mjeseca prosinca.

Pozivamo sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni Istarski proizvodi (med, vino, rakija…), i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu. Pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti koje na otvorenom prostoru mogu ponuditi tople napitke (čaj, kuhano vino i sl.) da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu. Sajam će se održati na štandovima u Pazinu u Ulici 25. rujna  u razdoblju od 20. do 24. prosinca 2012.godine. Sudjelovanje na Božićnom sajmu 2012. i korištenje štandova je besplatno, uz obavezu sudjelovanja svaki dan najkraće od 10.00 do 14.00 sati. Veličina štanda je cca 200cm x 100cm, sa sandukom i zaštitnom tendom. Molimo da prijavu obavezno dostavite na definiranom obrascu prijavnice koji nalazi se u prilogu ovom dopisu. Prijave se zaprimaju do 03. prosinca 2012. godine:
– na e-mail adresu: [email protected] i/li [email protected]
– ili na adresu: Grad Pazin, Ured Grada; Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52 000 Pazin (pisane prijave trebaju stići do 03. prosinca 2012. godine u 15 sati) Za dodatne informacije možete nam se obratiti telefonom na broj: 052/635 091 (radnim danom od 8 do 15 sati).

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike