Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

„Zlatne godine“ izložba fotografija pazinskih umirovljenika

Starije osobe u ulozi fotografa i modela, njihov život, aktivnosti, stvaralaštvo, kreativnost, druženja, putovanja i zabave, sve to i mnogo više donosi izložba fotografija „Zlatne godine“ koju povodom 01. listopada, Međunarodnog dana starijih osoba priređuje Sindikat umirovljenika Hrvatske – podružnica Pazin u suradnji s partnerskim organizacijama.

Izložba je rezultat istoimenog projekta koji je, uz financijsku podršku Grada Pazina, proteklih mjeseci proveo SUH – podružnica Pazin u partnerstvu s Dnevnim boravkom Gradskog društva Crvenog križa Pazin, Udrugom umirovljenika Pazinštine i Društvom likovnih stvaratelja Pazin.  Autor projekta i voditelj projektnih aktivnosti bio je fotoamater Dario Brajković, fotografije je obradio i za tisak pripremio Marko Cerovac, dok postav izložbe potpisuje Nada Putinja uz pomoć vrijednih pazinskih umirovljenika.

Dio fotografija predstavljeno je u Spomen domu na sam Dan starijih osoba kao popratna aktivnost početne konferencije projekta „SOS – skrb o starijima“ financiranog sredstvima Europske unije koji se  provodi u sklopu izgradnje Doma za starije i centra za pružanje izvaninstitucijskih socijalnih usluga Pazin.

Otvorenje izložbe upriličiti će se u ponedjeljak 04. listopada u 18 sati u LG galeriji Društva likovnih stvaratelja Pazin, a moći će se razgledati do 14. listopada radnim danom od 10-12 i 17-19 sati, subotom od 10-13 sati.

Dobrodošli!

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike