Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Završna javna rasprava: Proračun Grada Pazina za 2015. – što, kako i koliko?

pazin_proracun

Pozivamo vas na opću javnu raspravu o Prijedlogu proračuna Grada Pazina za 2015. godinu koji će se 18. prosinca 2014. naći pred Gradskim vijećem u 2. čitanju, kad bi trebao biti i usvojen.

Rasprava će se održati u utorak, 9.12.2014. u Spomen domu (dvorana Istra) s početkom u 18 sati.

Na javnoj raspravi pred zainteresiranu javnost stat će:

predsjednik Gradskoga vijeća Boris Demark,
gradonačelnik Renato Krulčić,
svi gradski pročelnici i pročelnice – Lucija Paro, predstojnica Ureda Grada i službenica za informiranje; Maja Stranić-Grah, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun; Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti; Daniel Maurović, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo; te Roberto Ladavac, voditelj Službe za unutarnju reviziju
tim projekta “Pazi(n), proračun”.
Građanima i građankama predstavit će se Prijedlog proračuna za 2015. godinu i pristigle amandmane, s posebnim naglaskom na prijedloge građana i građanki koji su uvršteni u Prijedlog proračuna – od izglasanih komunalnih akcija, preko prijedloga na sektorskim raspravama, do svih ostalih prijedloga i tema za koje su građani pokazali izniman interes tijekom prethodnih 14 javnih rasprava u rujnu i listopadu. Predstavit će se i ostali učinci i odjeci projekta “Pazi(n), proračun”, kao i nastavak aktivnosti u 2015. godini.

Nakon uvodnoga dijela, predviđeno je vrijeme za raspravu i dijalog predstavnika Grada i zainteresirane javnosti.

Dobrodošli!

Napomena:

Na sjednici Gradskoga vijeća Grada Pazina u četvrtak, 27. studenoga 2014. godine, raspravljalo se o Prijedlogu proračuna za 2015. godinu u 1. čitanju, koji možete vidjeti na ovom linku.

Samu raspravu možete pogledati na: www.pazin.hr

http://proracun.pazin.hr/

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.