Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Započinje ciklus radionica o roditeljstvu: „Roditeljske ćakule – uz šalicu čaja“

Grad Pazin poziva zainteresirane roditelje na ciklus radionica o roditeljstvu pod nazivom „Roditeljske ćakule – uz šalicu čaja“. Pazinske psihologinje i pedagoginje (Tina Gregorović Hlušička, Iva Luk, Neva Ljuština, Barbara Močibob, Valentina Rabar i Jasna Sloković) održat će tri interaktivna predavanja i radionice na temu uspješnog roditeljstva. Na prvoj radionici bit će riječi o pitanjima koja najčešće muče roditelje: Jesam li dobar roditelj? Što o meni kao roditelju misle drugi, a što moje dijete? Što očekujem od sebe te tko je odgovoran za ponašanje mog djeteta?

Radionice će se održati 15. 11., 29. 11. i 13. 12. 2017. godine u trajanju od 18,00 do 19,30 sati u Gradskoj knjižnici Pazin. Namijenjene su svim zainteresiranim roditeljima djece svih dobnih skupina s područja Grada i Pazina, ali i parovima koji tek planiraju postati roditelji.

Poželjno je da svoj dolazak na radionice potvrdite na e-mail: [email protected] (potrebno navesti: ime i prezime, adresu prebivališta i kontakt telefon) ili osobno u pisarnici Grada Pazina u uredovno vrijeme za prijem stranaka.

Radionice su za roditelje besplatne, a projekt je financiran iz proračuna Grada Pazina za 2017. godinu.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.