Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Zaklada prof. dr. Marijan Hanžeković objavljuje natječaj za dodjelu godišnje nagrade za 2019. godinu.

Zaklada prof. dr. Marijan Hanžeković objavljuje natječaj za dodjelu godišnje nagrade za 2019. godinu. Radovi na hrvatskome ili engleskom jeziku predaju se najkasnije do 1. lipnja 2019. Uz radove se predaje i obrazac za prijavu na natječaj. Svi natjecatelji moraju zadovoljiti propisane uvjete.

Nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije:

 jedna redovna nagrada, koja se sastoji od diplome, medalje i iznosa od 50.000 kn bruto

 jedna studentska nagrada, koja se sastoji od diplome i iznosa od 15.000 kn bruto.

Na natječaj se mogu prijaviti teorijski, empirijski i policy usmjereni članci u području ekonomike javnog sektora. To mogu biti članci u kojima se analizira uloga i funkcioniranje javnog sektora na makroekonomskim, sektorskim i mikroekonomskim razinama, kako u razvijenim tako i u tržištima u nastajanju, posebice radovi koji nude nova razmatranja, ocjene, sudove i spoznaje. Kvalitete koje se traže su analitička strogost i kreativnost, kao i originalnost i tehnička izvedba. U obzir će se uzimati samo originalni, neobjavljivani radovi. Za redovnu nagradu uzimat će se u obzir dob natjecatelja, tako da će mlađi natjecatelji dobivati dodatne bodove.  Natječaj je javan, a radovi se predaju pod zaporkom.

Zaklada će o rezultatima obavijestiti dobitnike nagrade i javnost do 30. rujna 2019. Dodjela nagrada održat će se u prvoj polovici prosinca.

Detaljnije informacije o Zakladi, uvjetima i kriterijima natječaja te obvezni obrazac za prijavu na natječaj možete pogledati u letku ili dobiti na adresi:

Zaklada prof. dr. Marijan Hanžeković

Smičiklasova 21, 10 000 Zagreb

telefon: 01/4819 363, 4886 444

faks: 01/4819 365
e-mail: [email protected]
http://zaklada.ijf.hr