Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Uspješna suradnja Grada Pazina i predstavnika medija u 2017. godini

Na tradicionalnom prijemu u povodu božićno-novogodišnjih blagdana gradonačelnik Renato Krulčić sa suradnicima, srijedu, 20. prosinca 2017. godine primio je predstavnike medija sa područja grada Pazina.

Prijemu su prisustvovali novinari dopisništva Glasa Istre, Radio Istre, TV Istre te dopisnik lista La voce del popolo.

Gradonačelnik se zahvalio novinarima na dobroj suradnji te profesionalnom obavljanju poslova informiranja šire javnosti. Gradonačelnik Krulčić osvrnuo se na aktivnosti tijekom 2017. godine te istaknuo da će gradska uprava u 2018. godini nastaviti sa projektima koji su započeti, pri tome ističući projekt KulTourSpirit koji je započet ove godine a u idućoj godini očekuje se njegov završetak i mogućnost prijave na natječaj za realizaciju projekata koji će proizać iz tog Projekta.

Ispred nazočnih novinara, gospodin Mirjan Rimanić zahvalio se gradonačelniku i gradskoj upravi na uspješnoj suradnji te ažurnosti i susretljivosti iskazanoj prilikom odgovaranja na upite predstavnika medija, uz želju da se takva suradnja nastaviti i u buduće, te da se planovi koji su zacrtani od strane gradske uprave doista i ostvare.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.