Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Ugostiteljima i trgovcima iz centra Grada predstavljen program „Veselog prosinca“ u Pazinu

DSC_0536Dana, 17. studenoga 2014. godine na inicijativu Grada Pazina održan je sastanak s lokalnim ugostiteljima i trgovcima iz centra Grada Pazina.

Cilj okupljanja bio je predstaviti planirane aktivnosti i događanja u mjesecu prosincu povodom predstojećih božićno – novogodišnjih blagdana uz aktivnu suradnju s realnim sektorom, a s posebnim naglaskom na osmišljavanje zajedničkih programa, kvalitetne ponude, zajedničke promocije te pravca u kojem će se u budućnosti razvijati blagdanska ponuda. Svrha ovih aktivnosti je privlačenje većeg broja posjetitelja u Pazin, povećanja prodaje te u konačnici izgradnja blagdanskog imidža grada.

Tom prilikom Gradonačelnik Renato Krulčić upoznao je prisutne s aktivnostima koje će se odvijati u Pazinu: od dolaska Svetog Nikole i Festivala palačinki, preko niza kulturnih i zabavnih programa koje organiziraju gradske udruge i institucije, programa božićnog sajma na trgu, plana blagdanskog uređenja, kao i mogućnosti nadogradnje postojećih programa. Zapisnik s održanog sastanka možete pročitati ovdje.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike