Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

U projektu Senior Star počela edukacija volontera

Senior starU prostoru Kluba umirovljenika Gradske udruge umirovljenika Pazina je 7. svibnja počela edukacija volontera. Radi se o osmosatnim radionicama koje će se održavati šest dana i dio su aktivnosti projekta Senior Star.

 

Za taj je projekt, u kojem je partner Grad Pazin, Udruga umirovljenika Pazina dobila 196 tisuća kuna bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

Na  radionici koju vodi Daniela Doubek Grbac iz Rijeke bit će govora o pojmu i značaju volontiranja, zakonskim okvirima, planiranju volonterskog programa, ulozi koordinatora volontera, izradi opisa posla volontera, pronalaženju i motiviranju volontera, selekciji i pozicioniranju volontera, potpisivanju ugovora o volontiranju, orijentaciji i edukaciji, praćenju rada volontera, zahvali i nagrađivanju volontera, evaluaciji rada i zadržavanju volontera. Polaznici edukacije Vinko Cerovac, David Cerovac, Vilma Matijašić, Mirjana Monas, Marija Dobrila i Selvina Benić bit će   detaljno informirani o volontiranju i educirani za vođenje (manegment) volontiranja.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.