Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

U Pazinu kreće s radom Književni klub

Razloga za veselje u Mjesecu hrvatske knjige mnogo ima,
a da se Pazinu pokreće Književni klub, to svakako valja razglasiti svima!

Nakon provedenog istraživanja problema, potreba i mišljenja mladih u sklopu projekta „Pazi(n)! mladi“, na lokalnoj smo razini uočili da je nužno proširiti ponudu sadržaja, naročito kulturno-umjetničkog karaktera, dati više prostora i prilika mladima te pokazati interes za poticanje izražavanja mladih osoba. Započeli smo program „Ure od kulture“ s ciljem poboljšanja kvalitete života i provođenja slobodnog vremena na području Pazina i Pazinštine.

Na našem području već postoji određena brojka knjigoljubaca. A da ta brojka poraste i da zainteresirani mladi (pa i oni koji se tako osjećaju) budu zadovoljni i načitani, pobrinut će se dvije netom diplomirane kroatistice – Roberta Špoljarić i Tiana Lakoseljac. One jedva čekaju početak ove nove pazinske priče, a vjerujemo da se tomu veseli još ljubitelja književnosti.

Centar za mlade „Alarm“ poziva sve ljubitelje čitanja i knjiga od 16 godina nadalje da se pridruže na uvodnom sastanku, koji će se održati 22. listopada u 19 sati. Ako volite kvalitetan razgovor, dobro štivo, štoviše, smatrate da je knjiga najbolja poslastica – predlažemo vam da se počastite i svakako dođete! Dogovorit ćemo vrijeme i mjesto budućih druženja, dijeliti čitateljska iskustva i razgovarati o vlastitim čitateljskim interesima.

Za više informacija bacite oko na društvene mreže Centra (Facebook, Instagram)!

Program „Ure od kulture“ financiran je iz proračuna Grada Pazina u 2021. godini za financiranje programa/projekata/manifestacija organizacija civilnog društva od interesa za opće dobro.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike