Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Tradicionalni božićni prijem za predstavnike Katoličke crkve

Povodom božićno-novogodišnjih blagdana gradonačelnik Renato Krulčić zajedno sa suradnicima priredio je prijem za predstavnike Katoličke crkve, dana 20. prosinca 2019. godine.

Gradonačelnik se osvrnuo na najznačajnije projekte i događaje koji su obilježili godinu na izmaku te najavio one koji tek predstoje, s naglaskom na skrb o najmlađima i najstarijima te ostalim ranjivim skupinama društva, istaknuvši pritom kako su ljudi najveće bogatstvo Grada Pazina.

Pazinski župnik, Mladen Matika u ime svih prisutnih svećenika zahvalio se na suradnji te financijskoj potpori prilikom restauracija fresaka, konstruktivne sanacije zvonika i drugih programa. Osvrnuo se na kadrovske promjene u Pazinskom dekanatu te na čelu Pazinskog kolegija, a u ime svih prisutnih zaželio je svima blagoslovljen Božić i uspješnu novu 2020. godinu.

Prijemu su prisustvovali ravnatelj Pazinskog kolegija Maksimilijan Ferlin, fra. Darko Tepert iz Franjevačkog samostana Pohođenja Blažene Djevice Marije u Pazinu, župni vikar Filip Celent te župnik Mladen Matika.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike