Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Tomislav Bralić i klapa Intrade u petak u Pazinu

U petak, 12. rujna s početkom u 21.00 sat u novoj školsko-gradskoj sportskoj dvorani sagrađenoj iza zgrade gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile u Pazinu, održat će se koncert Tomislava Bralića i klape Intrade. Gosti koncerta bit će domaća klapa Bukaleta iz Pazina.  Ulaz u dvoranu je besplatan za sve zainteresirane.
Radi kapaciteta dvorane i sigurnosti broj posjetitelja će ipak biti ograničen a na ulazu u dvoranu izdavat će se karte (besplatne ulaznice). Kako bi se spriječile veće gužve dvorana će svoja vrata otvoriti već u 19.30 sati pa stoga sve zainteresirane koji žele osigurati sjedeće mjesto pozivamo da pravovremeno uđu u dvoranu.
Koncert za građanstvo organizira novoosnovana tvrtka Pazin Sport d.o.o. koja će i ubuduće upravljati dvoranom. Podsjetimo, u ponedjeljak 08. rujna uz prisustvo predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, predstavnike Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, župana Istarske županije te brojne druge uzvanike i goste u održan je svečani program otvorenja 2.900 m2 velike dvorane. Kako bi prezentirali multifunkcionalnost nove dvorane osim sportskih točaka koje su prikazali članovi karate kluba „Sensei“ Pazin, Nogoteniski klub Ruhci i članovi Košarkaškog kluba Ghia Staff iz Pazina, u programu otvorenja sudjelovale su i pazinske mažoretkinje, vokalna skupine „Rožice“, Plesna grupa The Spirit te Folklorno društvo Pazin, Limena glazba Pazin i mješoviti pjevački zbor „Roženice“ iz Pazina čija je zajednička izvedba završnog kola opere „Ero s onoga svijeta“ u prepunoj dvorani izmamila najveći pljesak prisutnih.  

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.