Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Sterptet Branka Sterpina oduševio pazinsku publiku

U srijedu 16.9.2020. u dvorani „Istra“ u Spomen domu  održan je koncert jazz kvinteta Branka Sterpina – STERPTET –  drugi u nizu koncerata u Pazinu iz programa razvoja publike pod nazivom Od Big Banda do Jazz Teatra, kojeg organizira Grad Pazin uz financijsku potporu Ministarstva kulture i u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem u Pazinu.

Uz vrhunskog jazz trubača Branka Sterpina u kvintetu su svirali Luka Vrbanec – alt saksofon, Carlos Fagin – klavir, Nenad Mirt – kontrabas i Sebastian Stell – bubnjevi.

Nadahnutu svirku vrsnih glazbenika pratilo je četrdesetak posjetitelja različitih uzrasta koji su se sakupili u dvorani „Istra“ uz poštivanje svih potrebnih zaštitnih mjera u prilikama pandemije COVIDA 19, a svaku kompoziciju, kao i virtuozne solističke dionice nagradili su burnim pljeskom. U toploj atmosferi i izvrsnoj interakciji glazbenika s publikom brzo je prošlo sat i pol izvrsnog muziciranja, da bi intenzivnim pljeskom nakon posljednje skladbe publika od glazbenika izmamila bis kojim je okrunjeno uspješno glazbeno druženje.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike