Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Rezultati Zakladinog natječaja “Mali projekti za bolje sutra”

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društvaNatječaj “Mali projekti za bolje sutra” Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva bio je raspisan od 22. rujna do 22 listopada 2014., a pravo prijave imale su udruge, ustanove i mjesni odbori koji imaju sjedište registrirano u gradovima i općinama članovima Fonda gradova i općina, a to su: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Svetvinčenat, Vrsar, Kanfanar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin.

Malim projektom podrazumijeva se skupina aktivnosti pokrenuta od strane organizacije na području gradova i općina u kojima je sjedište organizacije prijavitelja, u maksimalnom trajanju od 6 mjeseci, te kao takav doprinosi razvoju lokalne zajednice, rješavanju konkretnih problema i kvaliteti življenja u toj zajednici.

S područja Grada Pazina, financijsku podršku na Natječaju za male projekte ostvarili su Mjesni odbor Zabrežani s projektom “Složnim rukama do zajedničkog cilja” i Društvo naša djeca Pazin s “Poligonom sreće”. Detalje pronađite ovdje:

PRIOPĆENJE – Rezultati natječaja MP i RD

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.