Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Prometno preventivna akcija „Sigurno u prometu“

Tradicionalno natjecanje za učenike Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin „Sigurno u prometu“ u poznavanju prometnih propisa te vještine upravljanja biciklom održalo se u petak, 15. ožujka 2013. godine na Trgu Slobode u Pazinu s početkom u 10,30 sati.

Na prometno-preventivnoj akciji koja ima za cilj skrb o sigurnosti najmlađih sudionika u prometu sudjelovali su učenici matične škole iz Pazina te učenici iz područnih škola Gračišće, Lupoglav, Tinjan, Sveti Petar u Šumi, Trviž, Karojba i Motovun. Dvadeset godina tradicije održavanja akcije „Sigurno u prometu“ svjedoči o uspješnosti suradnje Autokluba Pazin, Osnovne škole Vladimira Nazora i područnih škola, Policijske postaje Pazin i Grada Pazina s ciljem što manjeg stradavanja djece u prometu. Da se naše aktivnosti u tom smjeru itekako isplate, najbolje pokazuje činjenica da se Hrvatska nalazi u samom europskom i svjetskom vrhu kada je riječ o sigurnosti djece kao aktivnih sudionika u prometu. Podršku mladim učenicima svojim su dolaskom dali ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin Zdenka Turkalj Čohilj, pazinski gradonačelnik Renato Krulčić te roditelji i ostali Pazinci.   Finalna lista natjecatelja:
DJEVOJČICE 1.       Erika Ravnić, PŠ Lupoglav, 2.       Doria Ivetac, PŠ Gračišće i 3.       Nina Ribarić, PŠ Lupoglav.   DJEČACI 1.       Noel Pilat, MŠ Pazin, 2.       Leo Bertoša, PŠ Motovun i 3.       Paolo Labinjan, PŠ Karojba.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.