Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Projekt uređenja Trga slobode

Poštovani sugrađani, U skladu s namjerom pazinske gradske uprave za javnom prezentacijom budućeg uređenja središnje javne površine dajemo vam na uvid Idejno rješenje uređenja Trga slobode i Gradskog parka u Pazinu koji je izrađen sa strane arhitektonskog ureda „Kostrenčić i Krebel – arhitekti“ iz Zagreba.

Idejnim rješenjem predlaže se uređenje glavnog gradskog trga i parka s pripadajućim parkiralištem, a prijedlog budućeg izgleda se nalazi na panoima u Spomen Domu i na web stranicama Grada na adresi http://trgslobode.pazin.hr.
Gradski trg, kao „središnje mjesto susreta“ i park kao njegov „dnevni boravak“ zauzimaju mjesto od posebnog interesa za gradsku upravu i za građane Pazina. Njegovo buduće uređenje uvelike će se odraziti na kvalitetu društvenog života grada. U želji da zajednički kreiramo budući vizualni identitet našeg užeg gradskog središta pozivamo vas da nam se svojim sugestijama, prijedlozima i primjedbama javite ispisujući mišljenja u Knjigu primjedbi ili elektronskom poštom do 15. prosinca 2009. godine na adresu: [email protected] GRAD PAZIN
Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno planiranje