Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Priopćenje: Objavljen javni poziv za dodjelu potpora turističkim manifestacijama područja TZSI u 2019. godini

Turistička zajednica središnje Istre (TZSI) u srijedu 21. studenog 2018., objavila je Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore manifestacijama“ u 2019. godini. Predmet Javnog poziva dodjela je bespovratnih novčanih sredstava TZSI, za manifestacije koje podižu kvalitetu turističke ponude središnje Istre, doprinose rastu broja gostiju i povećanju potrošnje, posebice u razdoblju pred- i podsezone te promoviraju središnju Istru kao zanimljivo turističko odredište. Sredstva potpore odobravati će se za organizaciju i realizaciju kulturno-zabavnih, sportskih, eno-gastronomskih te ostalih manifestacija, koje doprinose ciljevima Javnog poziva. Korisnici sredstava, koja su predmet Javnog poziva, mogu biti trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, jedinice lokalne samouprave, kulturne i javne ustanove te ostale pravne osobe. Krajnji rok za dostavu prijava je 03. prosinac 2018. godine, a podnositelji će o odabranim projektima biti obaviješteni u roku 15 dana od dana donošenja Odluke o odabiru manifestacija i dodjeli bespovratnih sredstava potpore. Ukupni iznos sredstava dodijeljenih putem Javnog poziva bit će 80.000,00 kn.

Sanja Kantaruti,

Direktorica TZSI

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.