Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Prijem predstavnika Policijske postaje Pazin povodom Dana policije i blagdana Svetog Mihovila

Povodom Dana policije i blagdana njezina zaštitnika Sv. Mihaela koji se obilježava 29. rujna, danas je u velikoj vijećnici Grada Pazina upriličen prijem predstavnika policijske postaje Pazin.

Prijemu su prisustvovali načelnica Policijske postaje Pazin Eliza Štoković, pomoćnik načelnice  za poslove policije Mirko Jajič i pomoćnik načelnice za poslove kriminalističke policije Robert Veber, predstavnici Grada Pazina – gradonačelnik Renato Krulčić sa suradnicima te načelnici Općine Cerovlje, Emil Daus, Općine Motovun, Tomislav Pahović i načelnik Općine Karojba Alen Rosić.

Gradonačelnik je prisutnima čestitao Dan policije te zahvalio predstavnicima Policijske postaje na nesebičnom radu i zalaganju te odličnoj suradnji tijekom cijelog razdoblja epidemije bolesti COVID-19.

Krulčić je dodao kako je Pazin zajedno s okolnim općinama zajednica s niskom stopom kriminaliteta u kojoj je sigurno živjeti i apelirao na važnost zajedničkog djelovanja na prevenciji kriminaliteta osobito putem novih digitalnih tehnologija i smart rješenja.

Načelnica Policijske postaje Pazin Eliza Štoković zahvalila se na kontinuiranoj suradnji s Gradom Pazinom i općinama Pazinštine ustvrdivši kako je stanje sigurnosti na tom području na zavidnoj razini.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike