Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Prijem predstavnika Policijske postaje Grada Pazina

Drago nam je da ste našli malo vremena da iako u zakašnjenju obilježimo Vaš dan – primite iskrene čestitke povodom Dana policije koji se obilježava 29.rujna na blagdan sv. Mihovila, vašeg zaštitnika, tim je riječima gradonačelnica Grada Pazina, Suzana Jašić početkom tjedna primila načelnicu Policijske postaje Pazin Elizu Štoković, pomoćnika načelnice za poslove policije Mirka Jajiča i pomoćnika načelnice za poslove kriminalističke policije Roberta Vebera. Prijemu su prisustvovali i načelnici Općine Cerovlje, Elvis Šterpin te načelnik Općine Gračišće, Ivan Jeromela.

Jednom u godinu imamo dan posvećen policiji, ali kroz godinu svjedočimo nizom drugih događaja kada potražimo pomoć upravo od policije. Gradonačelnica se prilikom preuzimanja dužnosti susrela s načelnicom Policijske postaje te su imale prilike razmijeniti informacije i upoznati se sa stanjem sigurnosti u Gradu Pazinu. S ciljem osiguranja cestovne sigurnosti, održani su sastanci u vezi nove prometnice koja samo što nije puštena u promet – Pazinske zaobilaznice, ali razgovaralo se i o  sigurnosti u samom centru grada – koja svjesni smo uvijek može biti i bolja, ali nadamo se da ćemo zajedničkim snagama riješiti i ostale kritične točke, zaključili su prisutni.

Gradonačelnica je zahvalila na dosadašnjoj kvalitetnoj suradnji s Policijskom postajom Pazin s aspekta lokalne zajednica. Istaknula je da je iznimno bitan i doprinos zajednici grada te što policija brine da Pazin bude siguran grad, prvenstveno zbog ljudi koji u njemu žive, ali i zbog turista čiji broj iz godine u godinu raste i u Gradu Pazinu. Načelnica Policijske postaje Pazin Eliza Štoković zahvalila se na kontinuiranoj suradnji s Gradom Pazinom i općinama Pazinštine ustvrdivši kako je stanje sigurnosti na tom području na zavidnoj razini.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike