Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Prijem povodom 70. obljetnice Nogometnog kluba Pazinka

U povodu obilježavanja 70. obljetnice Nogometnog kluba Pazinka Gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić, jučer (5.12.2018.) u maloj vijećnici Grada Pazina priredio je prijem za predsjednika kluba Dragana Šipraku, trenera Mirka Matiku, kapetana NK Pazinke Patricka Rabara i člana organizacijskog odbora Dragana Jovičića.

Gradonačelnik je čestitao prisutnima na 70. jubileju te veoma uspješnoj polusezoni. Zahvalio se na  promociji Grada Pazina, trudu i entuzijazmu koji ulažu igrači i uprava, ali i obitelji svih koji sudjeluju u ostvarivanju preduvjeta za iznimne rezultate koje NK Pazinka postiže. Gradonačelnik Krulčić posebno je naglasio kako ga raduje suradnja i zajedništvo u mnogim aktivnostima koje klub odrađuje, a posebice na dobrobit mladih. Prigodnim riječima gostima su se obratili i pročelnica UO za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Nevija Srdoč te Vinko Stihović, Predsjednik Odbora za društvene djelatnosti koji je s nazočnima podijelio svoja sjećanja na početke rada kluba. Trener Mirko Matika, izrazio je zahvalnost Gradu Pazinu na podršci koju dobiva od Grada, ali ukazao je i na potrebu rekonstrukcije postojećeg terena i izgradnje dodatnog kako bi svi igrači mogli nesmetano trenirati.

U nastavku gosti su najavili program obilježavanja 70. obljetnice Nogometnog kluba Pazinka koji započinje u petak 7.prosinca.2018. godine u 19,00 sati, u Velikoj dvorani Spomen doma. Svečana sjednica koncipirana je multimedijski, u prvom dijelu predstavit će se povijest kluba od 1948. do 1970. godine, u drugom dijelu od 1970. do ispadanja kluba iz Prve lige, pa do sadašnje ekipe. Također, prikazat će se poseban prilog o navijačima – Plavoj legiji, koja ove godine slavi svoju 30. obljetnicu, a između video priloga nastupit će glazbeni gosti. Na kraju će u posebnom programu slijediti predstavljanje svih uzrasnih skupina kluba. Proslava jubileja nastavlja se u subotu 8.prosinca.2018. godine od 21,00 sat u Školsko – sportsko gradskoj dvorani u suorganizaciji NK Pazinke i tvrtke Vedras. Goste će zabavljati pjevač Dražen Zečić  i Banana band, a  da koncert bude potpun, svirat će domaći Replay Band i DJ Foka.

Na kraju prijema, kapetan Patrick Rabar uručio je prigodan poklon gradonačelniku Krulčiću – navijački šal NK Pazinke.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.