Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Prijem Gradonačelnika za gospodarstvenike i suradnike

objavaGradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić održao je u srijedu, 23. prosinca u Hotelu Lovac u Pazinu, tradicionalni božićno novogodišnji prijem za gospodarstvenike, predstavnike državne i lokalne uprave, sudstva, predstavnike pazinskih ustanova i druge suradnike Grada Pazina te u pozdravnom govoru iznio sažet prikaz aktivnosti u 2015. godini i naznačio planove Grada Pazina za 2016. godinu.

Kao najvažniji akt donesen u 2015. godini istaknuta je Strategija razvoja Grada Pazina od 2015. do 2020. godine, u kojoj je kao najvažniji prioritet istaknut gospodarski i ekonomski razvoj. U vezi s time, Gradonačelnik je napomenuo kako Pazin već treću godinu zaredom bilježi gospodarski rast zbog stvaranja dobrih preduvjeta investicijama gospodarstvenika pri čemu im gradska uprava stoji na raspolaganju.

Osim Gradonačelnika, pozdravni govor održao je i župan Valter Flego u kojem je, između ostalog, spomenuo trendove rasta u gospodarstvu i standardu građana, što je rezultat zajedničkog ulaganja vlastitih napora, te pozitivan pomak koji je vidljiv u Gradu Pazinu što ga time čini jednim od perspektivnijih i aktivnijih gradova u Istri.

objava prijem