Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Prijave za predavanje prof. dr.sc. Ljiljane Igrić u Pazinu

U sklopu projekta Inkluzivne škole 5+ 15. svibnja 2019. godine u 17,00 sati, u Spomen domu (Dvorana Istra) održat će se predavanje “Uloga roditelja u ostvarivanju prava učenika s teškoćama u razvoju na odgoj i obrazovanje s vršnjacima“ prof. dr. sc. Ljiljane Igrić, predsjednice Centra inkluzivne potpore IDEM iz Zagreba.

Predavanje je namijenjeno roditeljima djece s teškoćama u razvoju, učiteljima razredne i predmetne nastave, stručnim suradnicima u školama, pomoćnicima u nastavi te svim zainteresiranim građanima.

Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak prijave putem elektroničke pošte na adresu [email protected] , najkasnije do 10.svibnja 2019. godine. Prilikom prijave možete postaviti i pitanje na koje biste željeli dobiti odgovor.

Grad Pazin je u suradnji s partnerima Gradom Labinom, Gradom Porečom, Gradom Rovinjom i Gradom Umagom nositelj projekta “INkluzivne škole 5+”,  koji se financira u okviru instrumenta  „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III“ temeljem poziva UP.03.2.1.03 Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike