Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Održana 1. konstituirajuća sjednica Savjeta za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Pazina

Dana 25. travnja održana je 1. konstituirajuća sjednica Savjeta za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Pazina čiji je osnovni cilj planiranje i razvoj mreže socijalnih i zdravstvenih usluga na području Grada Pazina i horizontalna povezanost različitih dionika i stručnjaka.

Savjet je radno tijelo Gradskog vijeća Grada Pazina koje je 14. ožujka imenovano na mandat od 4 godine, sastoji se od 17 članova.

Na jučerašnjoj sjednici jednoglasno su izabrane predsjednica Savjeta – Pavita Jelinčić ujedno i ravnateljica CZSS Pazin i zamjenica predsjednice Savjeta – Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Grada Pazina te su definirani ključni problemi u području socijalne skrbi i zdravstva za područje Grada Pazina te dogovorene daljnje procedure i zadaci s ciljem formuliranja i donošenja Socijalno-zdravstvenog programa rada za slijedeće 4 godine mandata Savjeta.

Članovima Savjeta prigodnim riječima obratio se i Gradonačelnik Grada Pazina, Renato Krulčić te zaželio uspješan rad u njihovom mandatu.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike