Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Prezentacija o radu Gradonačelnika i gradske uprave, svibanj 2014. – travanj 2015.

Prezentacija rada gradonačelnika 3S ciljem informiranja javnosti, poticajna otvorenosti i transparentnosti u radu Gradonačelnika i gradska uprave te  približavanja djelovanja Gradonačelnika i gradske uprave građankama i građanima Grada Pazina, 14. svibnja 2015., s početkom u 18:00 sati, treću godinu zaredom, održana je prezentacija o radu Gradonačelnika i gradske uprave Grada Pazina.

Ovogodišnja prezentacija, koja se odnosila na razdoblje od svibnja 2014. do travnja 2015. godine,  održana je u novouređenoj dvorani „Istra“ pazinskog „Spomen doma“. Gradonačelnik Renato Krulčić prezentirao je rad cjelokupne gradske uprave i postignute rezultate u proteklih godinu dana, te je informirao građane o aktivnostima i projektima gradske uprave koji su u tijeku, odnosno čija se realizacija očekuje u narednih godinu dana. Osim  djelovanja same gradske uprave, predstavljen je i rad i projekti trgovačkih društava i ustanova kojima je Grad Pazin osnivač ali i projekti civilnog društva u kojima Grada Pazin sudjeluje ili ih podupire.

U sklopu prezentacije obrađena su područja proračuna, gospodarstva, infrastrukture, okoliša, zaštite i spašavanja, odgoja i obrazovanja, kulture, socijalne skrbi, zdravstva, sporta, gradskih manifestacija i svečanosti te projekata financiranih iz EU i drugih fondova.

Kao najveći projekt koji je realiziran u proteklih godinu dana navedena je nova Školsko gradska sportska dvorana, a kao najveći izazov koji u narednih godinu dana stoji pred gradskom upravom istaknuta je priprema projekata i povlačenje financijskih sredstava iz europskih i drugih fondova, prije svega iz Fonda za ruralni razvoj. PDF verziju PowerPoint prezentacije moguće je preuzeti ovdje.

Radi daljnjeg podizanja kvalitete usluga gradske uprave te poticanja dijaloga Gradonačelnika i uprave s našim  sugrađankama i sugrađanima, Gradonačelnik Grada Pazina nastaviti će i u narednom razdoblju redovito informirati javnost o svim aspektima svog djelovanja kao i o djelovanju gradske uprave.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.