Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Predstavljanje mjera za poticanje zapošljavanja u HGK-ŽK Pula

Pozivamo vas da sudjelujete na predstavljanju mjera za poticanje zapošljavanja mladih s naglaskom na uvođenje i provedbu Garancije za mlade koja će se u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, HZZ-Područne službe Pula  i HGK-ŽK Pula održati 13. siječnja 2015. (utorak) s početkom u 11,30 sati u Velikoj dvorani HGK-ŽK Pula (Carrarina 5, Pula).

Prezentacija koju će održati ministar rada i mirovinskog sustava prof.dr.sc. Mirando Mrsić i suradnici, namijenjena je poslodavcima i nezaposlenim osobama.

Pritom će biti predstavljene novosti vezane uz mjere aktivne politike zapošljavanja koje se provode u sklopu Garancije za mlade, informacije o fiskalnim olakšicama koje poslodavci mogu koristiti prilikom zapošljavanja mladih osoba kao i nova internet stranica „Garancija za mlade.“ Radi se o središnjem informativnom portalu na kojem će poslodavci i mlade osobe moći brzo pristupiti svim informacijama vezanim uz mogućnosti obrazovanja, rada i zapošljavanja i o ostalim mogućnostima podrške koja im je dostupna prilikom odabira karijere ili ulaska na tržište rada.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorana, molimo Vas da se za sudjelovanje prijavite čim prije putem obrasca na ovom LINKU.